Şimdi Ara

hd4830 1GB 256 bit gta4 oynarken kasiyo ? yardim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 690/1140 degerlerinde gta4 oynarken oyunun akiciligi yavas geldi bana sorun ne olabilir ?

onca yillik oyun deneyimi ile soluyorum bunu lutfen sana ole geliyodur demeyin :)))))

cozunurluk 1280/1024 grafik degerleri minimumdada orta yuksek arasi seviyedede akici olmadigini hissettiriyor :( ayrica grafikler muthis guzel ama oynanabilirlik olmadiktan sonra :)

• aklıma pek bişe gelmiyorun sundan yada bundan yapar diyemiyorum ama driverını güncelle eğer güncel degilse belki sorunu halletmen yardımcı olur
  • işlemcinin iyi olması lazım quad yada iyi oc yapılmış core2duo.
  • Oyun ATI lerde sorun çıkardığı için olabilir.
  • pufff :)
  • Gta 4 çok güçlü işlemci ister onun için işlemcine biraz daha overclock yapman gerekiyo olabilir.
  • atiler kartlar için gta4 işkence heralde her yerde bu konuşuluyor.

bende 4850 ile 685/1053 ayararda 1680*1005 ayarlarda mediumde ortalama 45 fps yle oynuyorum benchbmark değeri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistamim full ati. gayet güzel oynamaktayım. işlemcinizi 2,8 veya yapabilirseniz 3 ghz seviyesine cıkarırsanız sorunsuz oynayacagınızı düsünüyorum. 1680 de oynuyorum kasılma takılma yok. 4 gb ramle cok rahat oyunu oynuyor. bunu gözlemledim.
  • benim ram ler 2 gb zayifmi kaliyo acaba :(
  • Zayıf kalan Ram inizden çok işlemciniz.Her ne kadar üç çekirdek olsada saat hızı GTA IV için yeterli değil.3 ghz e stabil olarak çıkarabilirseniz hız aşırtma ile çok rahat oynayabilirsiniz.Ayrıca konunun ekran kartı ile yakından uzaktan alakası yok.GTA IV için HD3870 dahi çok yeterli bir kart.Kartınıza OC çekmeniz hiçbir getirsi olmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

Zayıf kalan Ram inizden çok işlemciniz.Her ne kadar üç çekirdek olsada saat hızı GTA IV için yeterli değil.3 ghz e stabil olarak çıkarabilirseniz hız aşırtma ile çok rahat oynayabilirsiniz.Ayrıca konunun ekran kartı ile yakından uzaktan alakası yok.GTA IV için HD3870 dahi çok yeterli bir kart.Kartınıza OC çekmeniz hiçbir getirsi olmayacaktır.

konuya burdan dewam etmek dogrumu bilmiyorum benim islemci icin 3,0 ghz denemelerim baya oldu ancak stabil olarak calistiramiyorum

x3 8750 icin bildiginiz stabil bir deger varsa bunu denemek isterim

oc konusunda pek fazla deneyimli degilim kullandigim sistem imzamda yazili yardimci olursaniz sewinirim
  • İşlemciyi 2.8 2.9 yaparsan takılma olmaz bence
  • İŞLEMCİYE OVERLOCK YAP
  • kesinlikle cpu dan kasıyor--

ben e8400 ve hd 3850 ile 1152x864 high, very high
    viev dis. 75
    detail dis.100
    shadow 3 te cok akıcı oynamıstım..
  • islemciyi degistim imzada goruldugu uzre hala sorun yasiyorum ramlere baktim oyun acikken %90 i falan kullaniyor sanirim yetmiyor :(
  • ekran kartı 1 gb olunca gta4 ü full oynatacak diye bi kural yok

o kartın kapasitesi o kadar.karttan daha fazlasını beklemek macera olur
  • İmzamdaki sistemle gayet güzel oyunuyorum. İlk başlarda biraz problemim vardı. İşlemci ve ekran kartına oc yaptım şu anda sorunsuz. Fakat ilginç bir şey geldi başıma. Oyuna giriyorum yarım saat falan oynadıktan sonra anlamsız donmalar başlıyor. FPS düşüklüğü değil. Ara ara takılıyor oyun sadece. Ekran kartını default değerlerde girdim oyuna sorun falan kalmadı. Acaba kart o hızlarda fazla ısınıyor da değerleri otomatik aşa mı çekiyor.
  • Hayir ATI uyumsuzlugu o malesef San Andreas'ta da vardi ilk cikan ATI PCI Expressler cirtliyordu San Andreas'ta.
    Hele ki 4830 ile GTA yi yuksek performans oynamak. hayalcilik. hem ekran kartina hem cpu'ya komple yukleniyor GTA.
    Quadlara da overclock sart. = ) 1920x1080 deniycem GTA cdmi gonderttim geri sinirden adamlar sorunsuz calisiyor diyip yollayacaklar guvenlik sistemi yazilmi yuzunden acamadim ne sacma is yapmislar oyle anlamadim zaten.
    gelsin baslayacam testlere.
  • İmzamdaki sistemle oyle çok yüksek performansta olamsa da çok rahat oynuyorum. Coğu kullanıcıda arabayla hızlı giderken falan donmalar oluyor. Onlar yok ben de. İşlemciyi 3.0 a çekebilirsem tadından yenmez gibi geliyor ama yetiyor böyle :)
  • oynarsiniz da cozunurluk kacta oynuyorsunuz o onemli. hd cozunurluklerine yaklasik performansta gta yi coook saglam fps ile oynayan var mi ki ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.