Yeni bir kasa topluyorum ve ekran kartı olarak HD4850 ye karar verdim. Fakat markalar bazında pek bir bilgim yok.Ufak çapta bir araştırma sonucunda Palit Hd4850 Sonic fiyat/performans açısından önde görünüyor. Fakat Asus ve HIS hakkında da çok iyi yorumlar aldım. Sizce hangisini almalıyım?
Saygılarımla.
HIS ya da PALIT Sonic alınır hocam soğutması en iyi ürünler bunlar HD4850 serisinde...
Yeni gelen Vapor-X serisi de var Toxic serisi de var...
bu gün itibari ile 4850 yerine 4770 tercih etmeni isterim değerler çok yakın ama fiyat öyle değil hele yurtdışında 4850nin fiyatı100 doların altına düşmüşken almak hata olur şimdi alırsın bir ay sonra indirim bizede yansır canın sıkılır ama illede 4850 dersen his qı4 turbo yu öneririm en hızlısı ve en sessizi
Bence de HIS veya PALIT tercih et.
Asus'a vereceğin fazladan para, sana performans olarak geri dönmez. Cebinden fazla para çıkmasına sebep olur o kadar. Asus'un adı var.
Asus adı değil sağlamlığı vardır şuanki anakartım ortandan yamulmuş şekilde şalışıyor hiç birşey yok sağlamlık dersen asus ama ben sana yinde HIS veye Palit derim sakın sapphire alma.
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Palit almaya karar verdim.
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: dante38
Asus adı değil sağlamlığı vardır şuanki anakartım ortandan yamulmuş şekilde şalışıyor hiç birşey yok sağlamlık dersen asus ama ben sana yinde HIS veye Palit derim sakın sapphire alma.
O'na bakarsan 2 pin'i olmadan çalışan işlemci de gördüm çoğu kes. Sağlamlık ile bunun arasında pek bir bağ kuramadım ben. Sorun çıkartacak kadar bir hasar almamış demek ki kartın çalışıyor. Emin ol ki, Abit ve Gigabyte da sağlam kartlar üretiyor. Gerçi Abit piyasadan kalktı ama. Asus'u pahalı yapan sağlamlığı değil, ADI'dır emin olabilirsin.
his iceq turbo kullanıyorum ve memnunumbundan önce asus 3870 top vardı galicator sogutmalı oda cok güzel çalşıyordu ve hiç sorunla karşılaşmadım sonra sattım bunu aldım palit yerine icq seçmemin sbebebi kasa hvalanması içinde daha mantıklı olması önden havayı alıp direk dışarı üflüyor palit bir kısmını dışarı bşr kısmını içeri üflüyor bu yöndende degerlendir.. bunun yanında en önemli etken fiyat ;))
quote:
Orjinalden alıntı: LEON-X
HIS ya da PALIT Sonic alınır hocam soğutması en iyi ürünler bunlar HD4850 serisinde...
Yeni gelen Vapor-X serisi de var Toxic serisi de var...