Şimdi Ara

HD4850 overlock (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet durum çok kötü.zaten bu şekilde oyun oynamakta pek akıllıca olmaz en kısa zamanda çözüm bulmalısınız.
  • 660/1053 overclocklu haliyle en fazla 66 derece gördüm.

HD4850 overlock

Benim kartım referans tasarım değil gerçi, HIS iCooler IV HD4850 1GB modeli..

HD4850 overlock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 19 Eylül 2009; 19:03:52 >
  • İstersen elimde bir adet sapphire dual slot özel soğutmalı hd4850 den çıkma fan var. Su soğutmaya geçince kenarda kaldı duruyo öle kaybolur yakında. İstersen pm at cüzi fiyata yollarım.
  •  HD4850 overlock

Zerothermin X1600xt zamanında aldığım GX 815 GE model ekran kartı sogutucusunu arctic silver mx2 ve zalman ram sogutucuları ile birlikte kullanıyorum. Oyunlarda max 55 derece gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbred -- 20 Ekim 2009; 12:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman_hoca333

quote:

Orijinalden alıntı: Nether_Toxin

Sıcaklık fazla değil bir sorun olmaz bence.

kartın yanmasına az kalmış sıcaklık fazla değil diyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

660/1053 overclocklu haliyle en fazla 66 derece gördüm.

HD4850 overlock

Benim kartım referans tasarım değil gerçi, HIS iCooler IV HD4850 1GB modeli..

HD4850 overlock

kardeş bunun aynısını almayı düşünüyorum tavsiye edermisin ? çok araştırdım çok bakındım ama korkuyorum overclock falan yapmıcam zaten 19 inc. monitörümle en fazla 1024*768 oynuyorum.. ne dersin kardeşim tavsiye edebilirmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pvt.enis

kardeş bunun aynısını almayı düşünüyorum tavsiye edermisin ? çok araştırdım çok bakındım ama korkuyorum overclock falan yapmıcam zaten 19 inc. monitörümle en fazla 1024*768 oynuyorum.. ne dersin kardeşim tavsiye edebilirmisin ?

19 Eylülde yazan birinden cevap bekliyorsunuz cevap almanız biraz zor olacak gözüküyor

O modeli bende kullandım gayet stabil ve sessiz çalışan bir ürün
  • çok ısınıyor mu ? oyun içinde en fazla kaç dereceyi görüyor ?
  • Boşta 43 dereceyi geçtiğini görmedim, yük altında 69 gördüğüm maksimum derece.
  • sayfanın en başındaki arkadaşda 115 dereceyi görmüş çok merak ediyorum nasıl görmüşse vallahi bravo peki en fazla % kaç overclock yapabilirim ?
  • @pvt.enis
    Sıcaklık konusunda iyi ancak overclockta pek gitmiyor, en son MSI Afterburn ile 675/1000 yapabildim. Yazılım ile voltaj veremiyorsun, BIOS değişimi yapman gerek ki buda garanti dışı bırakıyor kartı.
  • hmmm anladım kardeşim aslında şuan kullanmış olduğum ekran 19 inch zaten yukardada belirttiğim gibi oyunlarımı 1024*768 ve full grafik oynamak istiyorum tek isteğim o
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman_hoca333

quote:

Orijinalden alıntı: Nether_Toxin

Sıcaklık fazla değil bir sorun olmaz bence.

yorumlara yarıldım yaa üstüne su koy kaynat hacı

• arkadaşlar kart yandı
  • hayırlı olsun
  • Yapacak bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya dayanmış yine :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.