Şimdi Ara

HD4850 oyunlarda çok kısa takılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar,hd4850 toxic modeli var elimde,ve tespitime göre unreal engine oyunlarında birkaç saniyede bir çok kısa takılmalar yaşıyorum,sistemle ilgili bir problem yok,sorun yaşadığım oyunlar rise of the argonauts ve lord of the rings:conquest...yeni oyunların çoğu var sistemimde fakat yalnızca bu oyunlarda takılmalar yaşıyorum...takılma dediğim de saniyeden daha kısa sürüyo yani çok kısa bir takılma var...unreal engine le yapılmış oyunlar dedim ama cod5 de o motorla yapıldı sanırım ve onda hiçbir problem yaşamadım...bütün eski driver kalıntılarını sildim,ati driverlarını silip tekrar yükledim,daha ne yapabilirim bilmiyorum....yardım lütfen...

• oyun korsanmı ?
  • evet...ama korsan oyunlarda da sadece bu iki oyunda sorun yaşıyorum
  • farklı crackler denedınmı ?
  • İki oyun da ati kartarda sorunlu biraz.
    Oyunların official forumlarınal bakarsan herkes şikayetçi bu konudan.
    Hatta official foruma gerek yok, dh nin pc oyun bölümüne git, bu iki oyunun konusuna bak, aynı şikayetleri görürsün.,
    Patch ler çıkıtğında hallolacaktır onlar.
  • benim sistemde bile gta4 denilen lanet oyun tamamen bir ucube olarak çalışıyor oyun 1 saat sonra felan fps kaybı yapıyor 30 fpslerde iken 5 fps lere kadar düşüyor

bence oyun yapımcılarına burdan

kafana takma fazla bence ufak takılmalar önemsiz olabilir.
  • geçmişte unreal tournament3 üzerinde çeşitli radeonlarla, çeşitli sistemlerde aynı o türde takılmalar yaşamıştım(radeon'a özgü bir durumdu denediğim zaman diliminde). yeni sürücülerle mi yoksa işletim sistemi değişikliğiyle mi bilmem, o sorun çözüldü. bir daha yaşamadım.

umarım sürücülerle çözülecek genel bir sorun değildir senin yaşadığın. çözülmesi zaman alabilir...

cod waw u3 motoru kullanmıyor buarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth tyranus -- 20 Ocak 2009; 18:14:16 >
  • İşlemcin amd 6000 veya 5000 mi

Yada anakartın asus m2n serisimi?
  • işlemcim intel e6750,sistemim sistem panelinde yazıyor...farklı crackler denedim,tek umudum eğer çıkarsa patchler kaldı...herkese cevapları için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beylik -- 20 Ocak 2009; 19:39:59 >
  • Sıcaklık değerleri normalli yük altındayken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezyumx

Sıcaklık değerleri normalli yük altındayken...

evet her şey normal
  • aynı sorun bende var kasılma oluyor bir de seste bi değişme oluyor çok kısa anlık pes2009da çok fazla oluyor özellikle crysiste o kadar fazla değil

cpu: x2 7750 2.7 default
    vga: his iceq4 hd4850 512 mb
    ram: ocz platium 1066 cl5
    psu : ocz 700w
    xp pro service pack2 acaba bu kartın dx9 performansı mı kötü ona göre vista kuracağım makineye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 9 Temmuz 2009; 14:30:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.