Arkadaşlar ne yaparsam yapıyım bi türlü geçmedi indirmediğim crack yama kalmadı ama olmuyor oyunu oynuyorum 15dk sonra pat ekran kare kare ses gelmeye devam ediyor ayrıca bir şey dikkatimi çekti kartın üstünde 3 tane led var donunca onlar 2 kere yanıp sönüyor sapphire msj attım ilgilenmediler kartı satana kadar tabi lütfen yardım edin kartta oc yok ayarları catalystten yazılanlar gibi yaptım gene olmadı 4gb ram, ve x4 9650 amd işlemcim, sapphire hd4870 512mb kartım, 520w akasa zen le gelen power, vendetta soğutucu var ayarlar sırası ile 1440x900 75hz very high high 40 60 100
ekran kartının biosu hatalı.üretimden.5dk lık bir işle herşeyi düzeltebilirsin...
kardeş çok sağol yardımların için ama başka yolu yokmu benim kart mavi pcb yani sapphire nin kendi üretimi ve hatasının düzeltildiği yazıyordu bunu bi programla halledemezmiyiz ama sku111
program yok. bende bundan var
psu ve sku tutuyosa sorun biostadır.aynı hata bende de oluyodu.ama bende ses gelmiyodu dadadadadada gibi sesler çıkıyodu.tam olarak bilemiyorum.ben böyle çözmüştüm.tam modeli vs yazarsan?
sapphire hd4870 512mb soğutucusu referans soğutucu senin resimdeki gibi
kutunun üstündekileri yazıyorum PN 188-01E85-001SA SKU#11133-00-20R hepsi bukadar başka bişey yazmıyor
bende yukarda yazmıştım zaten bunları.hatalı bios olan ekran kartı bu.biosunu flashlaman lazım.yukarda bahsetmiştim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme