Şimdi Ara

HD4870 mi yoksa HD4870 X2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Intel Core 2 Quad Cpu(Q6600)2.4 GHz
    Görüntü Bağdaştırıcısı Sapphire Radeon HD 2400 Pro(PCI Express 1.0 x16 @ x16-DDR2)
    Anakart- MSI G31M (Model MS-7379)
    3072 MB Ram(DDR2)
    250 GB Harddisk SATA
    Kasa Casper Neo Siyah Kasa
    (İşletim sistemi tabiki XP)
    Sizce bu sisteme ATI Radeon HD4870 mi yoksa HD4870X2 mi almalıyım?(GTA 4 ve diğer yeni çıkan oyunlar için).Çünkü ekran kartım gerçekten çok kötü.

• Bütce var ise tabiki x2 olanı fakat kasanız hakında bilgim yok yani sığmaya bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

Bütce var ise tabiki x2 olanı fakat kasanız hakında bilgim yok yani sığmaya bilir
    Sizin isteğinize bağlı herşey.4870 in 1gb ını alırsanız da yeterli olacaktır.Oynadığınız çözünürlük,istediğiniz fps...vs hangi kartı alacağınız hakkındaki etkenler.Monitörünüz büyük değilse aşırıya kaçmanın anlamı yok ancak ilerisi için düşünüyorsanız 4870X2 alınabilir.Tabi yeni çıkacak ekran kartlarını da göz önüne almak lazım.2009 da dx11 kartlar gelecek ancak oyun piyasasına ne zaman yansır bilinmez.Çok para dökmek istemeyip yine de 1-2 sene akıcı olarak tüm oyunları oynamak istiyorum derseniz düz 4870 yeterli olur düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

Bütce var ise tabiki x2 olanı fakat kasanız hakında bilgim yok yani sığmaya bilir
    paranız varsa tabiki 4870x2 sonuçta plx yongası var.bu durum crossfire de getirileri olacaktır.
  • KARDEŞ SAKIN 4870X2 ALMA BAK SANA NASİHAT VALLA BÜYÜKLLÜKLE ALAKASI YOK TECRÜBE BİLGİSAYARA 300 DOLARDAN FAZLA EKRAN KARTI ALMAYACAKSIN 1 !!

2İNCİSİ İSE 4870 AL! Onunla gidebildğin kadar git sonra KONSOLA GEÇ herşeyi optimize fullde oyna ps3 mü aldın xbox360mı aldın usb ile klavye mouse al takıl istediğin gibi zaten makina oyun için yapılmış

4870x2 10-15 fps için 100lerce dolar bayılma kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

KARDEŞ SAKIN 4870X2 ALMA BAK SANA NASİHAT VALLA BÜYÜKLLÜKLE ALAKASI YOK TECRÜBE BİLGİSAYARA 300 DOLARDAN FAZLA EKRAN KARTI ALMAYACAKSIN 1 !!

2İNCİSİ İSE 4870 AL! Onunla gidebildğin kadar git sonra KONSOLA GEÇ herşeyi optimize fullde oyna ps3 mü aldın xbox360mı aldın usb ile klavye mouse al takıl istediğin gibi zaten makina oyun için yapılmış

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

KARDEŞ SAKIN 4870X2 ALMA BAK SANA NASİHAT VALLA BÜYÜKLLÜKLE ALAKASI YOK TECRÜBE BİLGİSAYARA 300 DOLARDAN FAZLA EKRAN KARTI ALMAYACAKSIN 1 !!

ps3 yada xbox360 ı sakın bu kartla karşılaştırma.bu grafik yongası onlara oranla çok güçlü.bir kere konsollarda aa yok denecek kadar az.konsollarda oynadığın fps değerleri çok düşük.insan gözünü yormayan sınır değerler hep.bir de herşey full detay değil.yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 11 Aralık 2008; 0:07:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

ps3 yada xbox360 ı sakın bu kartla karşılaştırma.bu grafik yongası onlara oranla çok güçlü.bir kere konsollarda aa yok denecek kadar az.konsollarda oynadığın fps değerleri çok düşük.insan gözünü yormayan sınır değerler hep.bir de herşey full detay değil.yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen....

Alıntıları Göster
    Konsol içindeki grafik yongası nerde 4870x2 nerde.Karşılaştırılması bile yanlış.Konsol un tek getirisi oyunları optimize olarak çıkması ve oyun olarak fazlalığı.Başka getirisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

Konsol içindeki grafik yongası nerde 4870x2 nerde.Karşılaştırılması bile yanlış.Konsol un tek getirisi oyunları optimize olarak çıkması ve oyun olarak fazlalığı.Başka getirisi yok.

Alıntıları Göster
    ps3 ve sony bravia da gt5 oynadık pes2009 oynadık aa yok yada yok denecek kadar az rezillik bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

ps3 ve sony bravia da gt5 oynadık pes2009 oynadık aa yok yada yok denecek kadar az rezillik bence

Alıntıları Göster
    ikiside değil gtx260 amp 2 yada gtx280 almalısın 4870 kullanan biri oalrak bunu diyorum zaten sorunlarından bunalmıştım gta 4 le resmen midem bulandı karttan
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

ikiside değil gtx260 amp 2 yada gtx280 almalısın 4870 kullanan biri oalrak bunu diyorum zaten sorunlarından bunalmıştım gta 4 le resmen midem bulandı karttan

Alıntıları Göster
    k0rkunc a katılıyorum sakın ama sakın 2sinide alma aldığıma bin pişmanım git gtx260 yada gtx280 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

k0rkunc a katılıyorum sakın ama sakın 2sinide alma aldığıma bin pişmanım git gtx260 yada gtx280 al

Alıntıları Göster
    Kasanın hava sirkülasyonu iyi ise 4870x2 al . Eğer paran yoksa ve soğutma iyi değil ise 4870 al .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskerem

Kasanın hava sirkülasyonu iyi ise 4870x2 al . Eğer paran yoksa ve soğutma iyi değil ise 4870 al .

Alıntıları Göster
    4870x2 alma diyen arkadaşlara soruyorum.bu kartı kullandılar mı?bir de hangi oyunu üst düzeyde oynayamadılar?
    ati kart kullanmış ve bozuk çıkmış yada bozulmuş olabilir.bu bütün kartlar için geçerli değil.4870x2 kullandığınızı hiç zannetmiyorum.eğer kullanmış olsaydınız o performansı görseydiniz bu yorumları yapabilecek kadar mantıksız konuşmazdınız.

şunu söylemekte fayda var.o işlemciyi kullanıyorsanız o frekans değerlerinde iyi bir ekran kartı ile(hangisi olursa olsun)iyi bir performans alamazsınız.

bir de bu kartlar en iyi vistada performans verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 11 Aralık 2008; 2:50:36 >

• quote:

4870x2 alma diyen arkadaşlara soruyorum.bu kartı kullandılar mı?bir de hangi oyunu üst düzeyde oynayamadılar?
    ati kart kullanmış ve bozuk çıkmış yada bozulmuş olabilir.bu bütün kartlar için geçerli değil.4870x2 kullandığınızı hiç zannetmiyorum.eğer kullanmış olsaydınız o performansı görseydiniz bu yorumları yapabilecek kadar mantıksız konuşmazdınız.

şunu söylemekte fayda var.o işlemciyi kullanıyorsanız o frekans değerlerinde iyi bir ekran kartı ile(hangisi olursa olsun)iyi bir performans alamazsınız.

Alıntıları Göster
    ben olsam x2 ye o kadar para vermem tabiki beklentilerine göre hareket etmelisin benim beklentilerimi 4870 karşılıyor şu anda ileride yetmezse bide crossfire ohh mis gibi sistem olur işte

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

ben olsam x2 ye o kadar para vermem tabiki beklentilerine göre hareket etmelisin benim beklentilerimi 4870 karşılıyor şu anda ileride yetmezse bide crossfire ohh mis gibi sistem olur işte

Alıntıları Göster
    Herşey iyi güzel de o Casper kasanın içinde ne marka, kaç watt psu var???

• quote:

Orijinalden alıntı: tsk

Herşey iyi güzel de o Casper kasanın içinde ne marka, kaç watt psu var???

Alıntıları Göster
    psu sorun değil.önemli olan kart şuan benim için.Ama bi sorunda x2 nin sığmayacağını düşünüyorum.ayrıca hd4870 in fiyatı çok normal geldi bana.sizce fiyat,performans ve görüntü kalitesi açısından bu söylediğiniz 4 karttan hangisini almalıyım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: |muhrip|

psu sorun değil.önemli olan kart şuan benim için.Ama bi sorunda x2 nin sığmayacağını düşünüyorum.ayrıca hd4870 in fiyatı çok normal geldi bana.sizce fiyat,performans ve görüntü kalitesi açısından bu söylediğiniz 4 karttan hangisini almalıyım??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: |muhrip|

her kullanıcı kendinde olan kartı önereceği için burada net bir cevap almanız mümkün değil.en iyi 4870x2>>gtx280>>gtx260 amp 2>>4870(standart versiyon)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dilmutt

İşlemcim yüzünden kartın performans ı mı düşer??çok saçma geliyor.Hem düşse bile core 2 duo lardan daha fazla fps alınabileceğini düşünüyorum.İşletim sistemi sorun değil.(Xp ile Vistanın 2 sürümüne sahibim.)

Birde şu var sırf 10 15 fps için 300 dolar daha fazla verip gtx 260 almam.Ama olurda yurtdışından alabilirsem o kartı alabilirim.Ben sadece oyunları en yüksek ayarlarda 1680*1050 çözünürlükte 30 fps üzeri oynamak istiyorum.Artık sıkıldım böyle 10-30 fps arası oyun oynamaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |muhrip| -- 11 Aralık 2008; 4:27:33 >

• quote:

quote:

İşlemcim yüzünden kartın performans ı mı düşer??çok saçma geliyor.Hem düşse bile core 2 duo lardan daha fazla fps alınabileceğini düşünüyorum.İşletim sistemi sorun değil.(Xp ile Vistanın 2 sürümüne sahibim.)

Birde şu var sırf 10 15 fps için 300 dolar daha fazla verip gtx 260 almam.Ama olurda yurtdışından alabilirsem o kartı alabilirim.Ben sadece oyunları en yüksek ayarlarda 1680*1050 çözünürlükte 30 fps üzeri oynamak istiyorum.Artık sıkıldım böyle 10-30 fps arası oyun oynamaktan.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

yanlış düşünüyorsun.2,4 frekans değeri güncel oyunlarda minimum frekans değeridir.overclock yapmadan dene bakalım fps nasıl düşermiş.c2d lardan daha fazla fps alman seçtiğin c2d ya bağlı.e8600 gibi bir işlemciyle overclock yapmadan alacağın performans daha fazla.

demek istediğim şu kartların gerçek performansını görmek istiyorsan uygun bir soğutma eşliğinde o işlemciyi en az 3.2ghz değerine hız aşırtmandır.aksini düşünüyorsan kartı denediğinde görebilirsin.....

• quote:

quote:

quote:

yanlış düşünüyorsun.2,4 frekans değeri güncel oyunlarda minimum frekans değeridir.overclock yapmadan dene bakalım fps nasıl düşermiş.c2d lardan daha fazla fps alman seçtiğin c2d ya bağlı.e8600 gibi bir işlemciyle overclock yapmadan alacağın performans daha fazla.

demek istediğim şu kartların gerçek performansını görmek istiyorsan uygun bir soğutma eşliğinde o işlemciyi en az 3.2ghz değerine hız aşırtmandır.aksini düşünüyorsan kartı denediğinde görebilirsin.....

Alıntıları Göster
    Az önce denedim ama sanırım bir şey ayarlara girmemi engelliyor.(M.I.T. gözükmüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |muhrip| -- 11 Aralık 2008; 12:32:15 >

• quote:

Az önce denedim ama sanırım bir şey ayarlara girmemi engelliyor.(M.I.T. gözükmüyor)

Alıntıları Göster
    Alabilirsen GTX 260 216 Olan Yeni Modellerini Alabilirsin...Overclock İle Gtx280'in Performansına Geliyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.