hd 4890 nimi riva tunerle acamiyorum 4800 serisi olarak goruyo herhangi bir ayarmi gerekiyo osd ve oc menusune ulasmak icin nvdia kullanirken hic boyle sorun yasamamistim yardim plz
4800 Series olarak görmesi normal.
hiçbir sorun yok öyle görmesi gayet normal sadece ati sitesinde hd4890 series olarak geçiyor
oc ve osd menuleri neden acilmiyor onu bilen yokmu
Farklı bir rivatuner ve sürücü versiyonu ile denemelisin.
RivaTuner v2.24 kullandigim surum bu eskiden G92 gpu lar icin bir klasore ayar cekiyorduk bundada mi ayni durum mecut onu anlayamadim
isletim sistemim xp 64 bit bu isletim sisteminden nvidea da sorun yasamadim ama ati yi goormuyor yada ben tanitamiyorum surucuyu yuklerken sadece driver i yukledim ATI Catalyst yi yuklemedim sorun yaratirmi bilmiyorum ATI Catalyst sorun cikarttigini okumustum yuklemedim
64-Bit XP sürücüsü indirirsen sorun filan cıkartmaz.
64-Bit XP'de önermem cok sorunlu bir işletim sistemidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert AYAN
64-Bit XP sürücüsü indirirsen sorun filan cıkartmaz.
64-Bit XP'de önermem cok sorunlu bir işletim sistemidir.
surucuyu atinin sitesinden dowland edtim 64 bit xp surucusu ben simdiye kadar xp x64 le hic sorun yasamadim aksine vista ve win 7 bence daha sorunlu ve cok ayrintili ve karisik
ben hala cevap alamadim arkadaslar osd menusu ve oc & fan menuleri nasil aciliyor nvdie da direk cikiyordu
aynı sorun bende de var ne varki senin şansın 4800 die gormesi bende onuda gormuyo
ati kartlar riva tunnerle oc yapılmıyo diye biliyodm uzun zmandır piyasadan uzagım yanlıs hatırlıyomuşum demekki urastgnza göre:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme