Şimdi Ara

HD4890 riva tuner yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hd 4890 nimi riva tunerle acamiyorum 4800 serisi olarak goruyo herhangi bir ayarmi gerekiyo osd ve oc menusune ulasmak icin nvdia kullanirken hic boyle sorun yasamamistim yardim plz

• 4800 Series olarak görmesi normal.
  • hiçbir sorun yok öyle görmesi gayet normal sadece ati sitesinde hd4890 series olarak geçiyor
  • oc ve osd menuleri neden acilmiyor onu bilen yokmu

•  HD4890 riva tuner yardim
  • Farklı bir rivatuner ve sürücü versiyonu ile denemelisin.
  • RivaTuner v2.24 kullandigim surum bu
    eskiden G92 gpu lar icin bir klasore ayar cekiyorduk bundada mi ayni durum mecut onu anlayamadim
  • isletim sistemim xp 64 bit bu isletim sisteminden nvidea da sorun yasamadim ama ati yi goormuyor yada ben tanitamiyorum surucuyu yuklerken sadece driver i yukledim ATI Catalyst yi yuklemedim sorun yaratirmi bilmiyorum ATI Catalyst sorun cikarttigini okumustum yuklemedim
  • 64-Bit XP sürücüsü indirirsen sorun filan cıkartmaz.

64-Bit XP'de önermem cok sorunlu bir işletim sistemidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

64-Bit XP sürücüsü indirirsen sorun filan cıkartmaz.

64-Bit XP'de önermem cok sorunlu bir işletim sistemidir.

surucuyu atinin sitesinden dowland edtim 64 bit xp surucusu
    ben simdiye kadar xp x64 le hic sorun yasamadim aksine vista ve win 7 bence daha sorunlu ve cok ayrintili ve karisik
  • ben hala cevap alamadim arkadaslar osd menusu ve oc & fan menuleri nasil aciliyor nvdie da direk cikiyordu
  • aynı sorun bende de var ne varki senin şansın 4800 die gormesi bende onuda gormuyo
  • ati kartlar riva tunnerle oc yapılmıyo diye biliyodm uzun zmandır piyasadan uzagım yanlıs hatırlıyomuşum demekki urastgnza göre:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.