Şimdi Ara

Hd5770 Vapor-x Isı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce hd5770 vapor-x modelini aldım. İnternetten oc videolarına baktığımda kartların boşta 35 derece civarında olduğunu gördüm ama nedense benim kart vapor-x olmasına rağmen boşta 45-50 derece arasındaydı. Ankarada oturuyorum hava 40 derece heralde ondandır diye düşünüyorum. Yorumlarınız?
    Kasam aerocool vs-9 550w ekstra fan taktırmadım.
    Fan %100de çalışırken sıcaklık 40 derece civarında geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urusai -- 8 Ağustos 2010; 12:42:24 >

• Hocam bende kart Asus CuCore 5770 kasa aynı VS-9 550W ekstra fan yok. Boşta 46 da sabitleniyor, VSync'i açınca max sıcaklık 70de sabitleniyor. Kartı fazla zorlamamak gerek elimizde kalır. Sıcak hava zaten
  • gayet normal sıcaklık değerlerin bş sorun yok bence
  • havalar sıcak onun da etkisi var, değerler iyi
    test yapılan yerler genellikle 24-25 derece oluyor
  • Sakın korkma gayet normal bende 4850 toxic vardı bilirsin o serinin en serin çalışan modeliydi hatta bangır bangır diyorlardı referans karttan yok şu kadar serin yok bu kadar diye ama bende masaüstü 40-45 görüyordum araştırdım normalmiş..güle güle kullan kafaya takma o kartlar oyunda 80-85 gelir
    Kafaya takma daha fazla araştırma kartın serinin en saglam sogutmasına sahip
  • Aynı karttan kullandım gayet normal değerler bu havalarda,oyunda bazen 75 dereceyi gördüğü oluyordu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

Aynı karttan kullandım gayet normal değerler bu havalarda,oyunda bazen 75 dereceyi gördüğü oluyordu bende.

çokmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R7 265 Dual-X vs. Sapphire HD7850
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 120c de bile bişi olmaz o kartlara ama çok uzun süreli sıcak kalırsa hafiften uyarı verir zaten renklerin karıştığını görürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.