Şimdi Ara

HD5850 - 4 çekirdek 3.4 GHZ işlemci- 4gb ram bazı oyunlarda 30 fps ekran kartı kaldırmıyormu acaba? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

HD5850 - 4 çekirdek 3.4 GHZ işlemci- 4gb ram bazı oyunlarda 30 fps ekran kartı kaldırmıyormu acaba?

3d benchmark vantage testi yapıyorum ama sonucları gösteren bir tablo cıkmıyor
    ilacı olmadan test sonucları vermiyormu acaba?bu testleri yapıp internetdeki testlerle kıyaslamam lazım ama nasıl olcak anlamadım sadece bu testle karşılaştırsak yani prime95 benchmark testi ile karşılaştırma yapsam olurmu?zaten everest cpu-z gpu- filan pc özelliklerini gösteriyor.bu test yeterli olurmu?dedigim gibi 3d benchmark vantage testi yapamıyorum.sonuçları cıkaran bir tablo cıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djexmurat -- 9 Nisan 2010; 15:35:21 >

• Teknik olarak bu konulardan hiç anlamam ama sistemlerimiz hemen hemen aynı olduğu için elimdeki DIRT 2 benchmark testini ve sistem bilgilerini fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.

Çözünürlük 1680x1050 - bütün detaylar sonda, oyunun 1.1 yaması yüklü ve CCC 10.3 kurulu aldığım sonuç aşağıda,

HD5850 - 4 çekirdek 3.4 GHZ işlemci- 4gb ram bazı oyunlarda 30 fps ekran kartı kaldırmıyormu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

Teknik olarak bu konulardan hiç anlamam ama sistemlerimiz hemen hemen aynı olduğu için elimdeki DIRT 2 benchmark testini ve sistem bilgilerini fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.

Çözünürlük 1680x1050 - bütün detaylar sonda, oyunun 1.1 yaması yüklü ve CCC 10.3 kurulu aldığım sonuç aşağıda,

bilgilerin icin teşekkürler.peki dirt2 nin yamasını nerden indiricez.bu oyunu oynarken hic masa üstüne alıp işlemci ver ram degerlerine baktınmı?benim işlemci %35 lerde ram 2,5 ile 3 gb arası degişiyor.farkeden ne acaba bende anlamadım.bide şu just cause 2 dede aynı sorunu yapıyor teklemeleer ooluyor.bu sistemde kasıyor ama işlemci ver ramde oynama hic yok yükselmiyor bile fps degerleride normal.bence 2 tane işletim sistemi kurulu diye böyle yapıyor.

• kısa ve öz cevap veriyorum :) işletim sistemini 64 bit ten 32 bite al herşey normale dönecektir..! bütün ayarlarıda defolt haline getir birde böyle dene bak bakalım sıkıntı olacak mı?
  • 2 işletim sisteminin kurulu olmasıyla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Dirt 2deki hızlanma yavaşlama 3 aylık Windows 7 ye yeni aldığım ekran kartını taktığımda yaşadım. Driverları driver sweper ile temizleyip kurmama rağmen. Sonra temiz bir işletim sistemi kurunca sorun ortadan kalktı. Windows7 yi yeniden kurmak sorunu çözebilir.
  • psu nuz kaç watt onu imzanızda göremedim. Belki takılmalar ondanda kaynaklanabilir. Benim pc dede kasılmalar oluyordu oda bazen ram uyumsuzluğundanda kaynaklanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: estaba

kısa ve öz cevap veriyorum :) işletim sistemini 64 bit ten 32 bite al herşey normale dönecektir..! bütün ayarlarıda defolt haline getir birde böyle dene bak bakalım sıkıntı olacak mı?

he di mi zaten windows ayarlarında "32 bit / 64 bit" seçeneği var böyle birinden birine alıp "apply" diyosun baştan bile başlatmana gerek kalmadan 32 bit oluyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harece66

psu nuz kaç watt onu imzanızda göremedim. Belki takılmalar ondanda kaynaklanabilir. Benim pc dede kasılmalar oluyordu oda bazen ram uyumsuzluğundanda kaynaklanabiliyor.

power supply cooler master 500w.evet dedigin gibi ram uyumsuzlugunda mhz farkı oldugunda kasılmalar olabilir bendeki ramler aynı mhzda bu kasılma hakkında hala kesin bir sonuc elde etmiş degilim.acaba benim pc 64 biti kaldırmacıka seviyedemi diye kendime soruyorum ama 2 milyarlık son sistem bir pc kaldıramıyorsa bundan daha üst bir sistem yokki zaten 3.4. ghz olarak anca overclock çekmek lazım dicem ama işlemci hic cıkmıyorki ramlerin degerleride normal artış gösteriyor oyunlarda.ekran kartım zaten iyi 32 bite alınca degişen ne olur tam olarak hic bir fikrim yok.çok sacma bir durum oldu bu sistem işi
  • hıc soran oldumu dırt2 oyunu orjınal mı orjınal degıl se vtakılmalar normaldır zatı ıslmecı 800 mhz ııdı 2 ghz da bıle oyunuzor acar o ayarlarda sorun oyunda olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaZaRtViN

hıc soran oldumu dırt2 oyunu orjınal mı orjınal degıl se vtakılmalar normaldır zatı ıslmecı 800 mhz ııdı 2 ghz da bıle oyunuzor acar o ayarlarda sorun oyunda olmasın

aslında hic soran olmadı orjinal mi diye orjinal degil netten indirdim.ama just cause 2 de yine ufak defek yavaşlayıp hızlanmalar oluyor.craysis de var pcimde ondada ufak defek olmuştu bi kac kere.ayrıca az bişey kıstıgımda ayarları sorun olmuyor.acaba sistemimi yavaşlatan bişeymi var.gerce sistem degerleri ve fps degerleride normal seviyede
  • ya donanımsal olarak tonla yorum var sole bısı dene banada oluo arada vırus ten kaynaklı oldu. çözüm olarak gamebooster dıye program var advanced systemcare de onu kullan ne kadar uygulama varsa kapıo vırus varsa gecıcı engellıo bu sayede de vırus sılıom ben, bana da oldu da ondan dedım kardes cozumu bole buldum ıı forumlar

bıde korsan oyunlarda da tonla hata oluo dırt 2 de bendede takılma oluodu cozdum gercıde yenı crack le ıı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _lazo_ -- 14 Nisan 2010; 16:37:02 >
  • quote:

ya donanımsal olarak tonla yorum var sole bısı dene banada oluo arada vırus ten kaynaklı oldu. çözüm olarak gamebooster dıye program var advanced systemcare de onu kullan ne kadar uygulama varsa kapıo vırus varsa gecıcı engellıo bu sayede de vırus sılıom ben, bana da oldu da ondan dedım kardes cozumu bole buldum ıı forumlar

bıde korsan oyunlarda da tonla hata oluo dırt 2 de bendede takılma oluodu cozdum gercıde yenı crack le ıı forumlar

saol kardeş.gamebooster dıye program var advanced systemcare de onu kullan dedinya bende kaspersky internet securty 2010 var.hadi virüs var diyelim benim pc de,senin dedigin gamebooster programını kulllandıgımda ben hangisi virüs hangisi degil nasıl bilicem?ayrıca bu program herşeyi pasif duruma getirdiginde kaspersky ı calıştırıpmı aratıcam.sen hangi dosyaların virüs oldugunu nasıl anladınki ben nasıl anlıcam yardımcı olabilirmisin.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djexmurat -- 14 Nisan 2010; 17:22:02 >

• bıraz tecrube bırazda ugras neyse programı calıstırınca kutucukda antıvırusu kapatmassın olur bıter fakat farklı casus yazılımlar dırek ıslemcıyı yorarlar bazı programlarda dırek yorar ıalemcıyı senın gorev yonetıcı bı kontrol et aktıvıtelerı anlık neler oluo

fakat bende wın 7 64 bıt kullanıodum 32 bıt e dondum su an hazır deıl 64 bıt oyun ıcın barız hatalar verıo
  • quote:

bıraz tecrube bırazda ugras neyse programı calıstırınca kutucukda antıvırusu kapatmassın olur bıter fakat farklı casus yazılımlar dırek ıslemcıyı yorarlar bazı programlarda dırek yorar ıalemcıyı senın gorev yonetıcı bı kontrol et aktıvıtelerı anlık neler oluo

fakat bende wın 7 64 bıt kullanıodum 32 bıt e dondum su an hazır deıl 64 bıt oyun ıcın barız hatalar verıo

Anladım saol arkadaşım.sanırım saglam bir format gerekiyor pc ye.tekrar windows 7 kurup olucaklara bakmak lazım.saolasın
  • hocam hiç bişey yapmadan ati catlyst te ki disable a.i seceneğini işaretleyip dene.bütün oyunlarda performans artışını hissedersin.
  • Oha yahu, bu kadar bilgi kirliliği, bu kadar karmaşa görmedim uzun zamandır DH forumlarında. Herkes bişey atıyor ortaya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.