Şimdi Ara

HD5970 overclock hatası.YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: intel core i5 3.33

ram: 2*3 = 6gb ram

ekran kartı: HD5970 2gb 512 bit

Anakart: elitegrup p55h-a

monitor:pro 2000 22 " galiba.
    Sorun: hd5970 in cataclyst center dan sol ust kosedeki Graphics teki ATI overdrive da GPU clock 775 mhz
    memory clock 1000 mhz
    görünüyor ben perforans arttırmak icin 775 i 1000 mhz ye yani gpu yu

ve 100 mhz olan memory ide 1500 mhz ye alınca ekran masmavi olup donuyor ve duzelmiyor alamıyorum Lütfen yardım neden alamıyorum.??

şimdiden teşşekkürler.

sağutmamı yetmiyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okiruf -- 15 Haziran 2010; 15:41:54 >

• Şaka mı gerçekmi anlamadım?

Bunun sebebi olurmu yav. Kart o hızlarda çalısmıyor iste, zorlamanın anlamı nedir?. İlla çıkartıcam derseniz vmod falan yapın. Hatta MSI afterburner programı ile voltaj artırılabiliyordunuz. Deneyin bakalım ama kartı yakabilirsiniz.
  • gpuyu direk 1000 e çıkarırsanız volt vermeden tabi doğaldır
  • GPU ve BELLEKleri icin bu asamalari 25'lik atlamalarla denersen stabil olan seviyeyi bulabilirsin
  • Bu seviyede ki bir karta o.c yapmak çok gereksiz, neden ihtiyaç duydunuz yetmediği bir oyun filan çıktı acaba?
  • Hocam o değerlerde çalışacağını düşünmüyorum. Çekirdek hızı 850 900 mhz ramleride 1150 1250 arası değerlerde deneyin birde. Yavaş yavaş çıkın yukarı doğru. Birden karta full hız aşırtma yapmayın.

5970 hız aşırmaya ihtiyaç neden duydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu seviyede ki bir karta o.c yapmak çok gereksiz, neden ihtiyaç duydunuz yetmediği bir oyun filan çıktı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu seviyede ki bir karta o.c yapmak çok gereksiz, neden ihtiyaç duydunuz yetmediği bir oyun filan çıktı acaba?

Katılıyorum. HD5970 ile alacağınız en düşük fps 60 olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.