Şimdi Ara

HD6850 Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde hd6850 ekran kartım var.Daha önce 1 kere servise gitti arızadan dolayı tamir oldu geldi.Şimdi ise ısınma sorunu ile karşı karşıya kalıyor.

Buna karşı düşündüğüm çözümler:
    1-)Macun sürmeyi düşünüyorum...
    2-)6850 uyumlu bir fan almayı düşünüyorumki uyumu bir fan önerebilecek var mıdır?
    3-)Garanti süresi doldu servise versem yaparlar mı yaparlarsa bana kaça patlar tahmini olan var mı ve ya tecrübesi?

*Elimde macun olmadığı için düşünüyorum dedim.

• hocam bence kartınızı iyice temizleyin macun sürün buna rağmen halen aşırı ısınma yaşıyorsanız özel soğutma takın bu arada kaç derece oluyor hangi oyunlarda oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

hocam bence kartınızı iyice temizleyin macun sürün buna rağmen halen aşırı ısınma yaşıyorsanız özel soğutma takın bu arada kaç derece oluyor hangi oyunlarda oluyor ?

Hocam şimdi hemen hemen bütün oyunlarda oluyor bundan 1-2 gün öncesine kadar olmuyordu.Bugün heartstone da bile yaptı ama arkasında twitch açılıydı.Şimdi birde harici güç kaynağına taktım makineyi birde öyle deneyeceğim elektrikten mi diye.

Özel soğutma önerebilecek varsa bir onada bakmak isterim.
  • peki kartınızın fan hızını arttırıp o şekilde kullandığın zaman genede sıkıntı yapıyormu ?
  • kasanın kapağını açıp içeriyi soğut hala sıcaksa sistemik arıza olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO

kasanın kapağını açıp içeriyi soğut hala sıcaksa sistemik arıza olabilir

quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced
    peki kartınızın fan hızını arttırıp o şekilde kullandığın zaman genede sıkıntı yapıyormu ?

fan hızını arttırmadım ama çipin tam arka tarafı fena ısınıyor.
    Zaten iyi bir soğutma var ama hala yeterli değil gibi kasa kapağı açık vede kapalı denedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.