Şimdi Ara

Hd6870 alsam görüntü verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size bir sorum olacak.Sistemimi parça parça güncellemek istiyorum.Hd6870 alacağım ama sistem eski olduğu için görüntü verir mi bilmiyorum.Öncelikle önemli olan görüntü vermesi.Sistemin İntel pentium d925.Anakart Asus p5vd2 mx se.Anakartı yanlış yazmış olabilirim tam emin değilim.1gb ddr2 ram var.Psu raidmax marka 500w.Hd 6870 alsam görüntü verirmi acaba?Şu anda ati x1050 var ve yetmiyor herşey kasıyor.Konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qweray123

Merhaba arkadaşlar,
    Size bir sorum olacak.Sistemimi parça parça güncellemek istiyorum.Hd6870 alacağım ama sistem eski olduğu için görüntü verir mi bilmiyorum.Öncelikle önemli olan görüntü vermesi.Sistemin İntel pentium d925.Anakart Asus p5vd2 mx se.Anakartı yanlış yazmış olabilirim tam emin değilim.1gb ddr2 ram var.Psu raidmax marka 500w.Hd 6870 alsam görüntü verirmi acaba?Şu anda ati x1050 var ve yetmiyor herşey kasıyor.Konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.

Goruntu alirsin ama bu sisteme o ekran karti gitmez. Bide hd 7790 7850 fln al 6870 i kaca nerden aliosn ?

• Forumda satan arkadaşlar var.Msi hawk lardan 190 tl.İlk önce ekran kartını alıcam performans vermesini beklemiyorum.İleride işlemci anakart ve ram alıcam yavaş yavaş yükselticem.7870 ler falan bütçemi aşar.Asus x550jk laptop alıcam zaten.Buda kendine gelsin istiyorum.7790 lar da sorunlu bi seriymiş öyle duymuştum.O sebeple 6870 alıcam.Mantıklı mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweray123 -- 27 Aralık 2014; 19:00:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.