Şimdi Ara

HD6950 nereye kadar goturur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

quote:

quote:

crossfire yaparsan 4-5 sene götürür tek olarak 2 sene

Ara sokaklardaki bilgisayarcilara girip abi ekran kartim 512 her oyunu acar dimi demek hibi olmus biraz

doğruya doğru ama tek olarak 2 sene götürür crossfire yaparsa 4-5 seneye çıkar.başka nasıl anlatam yani

ya nereye çıkıyor ? far cry dan itibaren sinyali aldık biz

Most wanted 2012 de bile takilamalar oluyo yani ondan sonra icime bi kurt dustu yani goturmeyecek diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgvx111

quote:

quote:

quote:

quote:

crossfire yaparsan 4-5 sene götürür tek olarak 2 sene

Ara sokaklardaki bilgisayarcilara girip abi ekran kartim 512 her oyunu acar dimi demek hibi olmus biraz

doğruya doğru ama tek olarak 2 sene götürür crossfire yaparsa 4-5 seneye çıkar.başka nasıl anlatam yani

ya nereye çıkıyor ? far cry dan itibaren sinyali aldık biz

Most wanted 2012 de bile takilamalar oluyo yani ondan sonra icime bi kurt dustu yani goturmeyecek diye

most wanted ı geç dostum kafana takma port oglu port bir oyun.

crysis te falan ne olacak cok merak ediyorum gerçi oda fason da..crysis 1 in grafikleri hala benim için efsanedir.Keşke onun grafik kalitesinde bir şey üretilse ama yok.renkler gerceginden fazla canlı buda oyundaki havayı bozuyor.tabi videolardan gördüğüm kadarı ile.crysis 2 yi bitiremedim bu yüzden.

kralını bu sene bf3 yaptı.umarım 4 te 3.oyun gibi gpu ları sonuna kadar kullanan verimli bir oyun olur. dünyanın parasını verdiğimiz kartlardan tam verim almamızı engelleyen salak saçma oyun yapımcıları yüzünden tam verim alamıyoruz.most wanted mesela en basiti gpu kullanımı %560 leri zor goruyor.

• Benzinin fiyatına bağlı litresi 5 TL den hesaplarsak 1 ayda 200 km götürür
  • Belki yeni çıkacak oyunları full ayarlarda oynatmaz fakat yine de gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: tgvx111

HD6950 2 gb gddr5 256 bit ekran kartım var acaba nereye kadar idare eder beni bu beni crysis 3 gta v ciktiginda hangi ayarlarda oynatir ?

gta v yi full+++++++ fullda oynacagına eminim far cry 3 high ta oynatır

GTA V'i fullde oynatacağınaı hiç sanmıyorum. Bu arada Far Cry 3'de Ultra'da HD6950 Crossfire bile kasıyor.

İbrahim sadece Post FX'i Low yap, 4xMSAA açık, diğer herşey Ultra şekilde denedin mi? Bu şekilde 6950 CF'nin uçması lazım.

CrossfireX de bir sorun var bu oyunda hocam. FPS 55'i gösterirken bile 15 FPS alıyor gibiyim. Bak abartmıyorum. AMD, yazılım konusunda maalesef çok zayıf.

sendeki 6950 bende de var.far cry 3 te oyunun icindeki videolarda sadece 8 fps ye dusuyor bende.

oyundayken butun ayarlar ultra da en az 25 fps,ortalama 39 fps aliyorum.

ama bu degerleri almama ragmen takiliyormus gibi hissediyorum oynarken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.