Şimdi Ara

HD6950 yi HD6970 Yapamadım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde gigabyte referans model hd6950 bulunuyor. bu kart bios mod ile shaderleri açılabiliyor fakat ne yaptıysam hd6970 biosu atmama ragmen görüntü vermedi. yanlış bios denemiyorum eminim fakat açmıyor işte. Asus 6970 referans model denedim yine yok. asus 6950 referans model denedim görüntü aldım. %1-2 gibi bios yemeyen kartlar olduğunu duymuştum sizce benimkide bunlardanmıdır ? ve bu kartın biosdan fan ayarı değiştiriyorum fakat windows açık iken banamısın demiyor. değiştirip biosu yazıyorum ama post ekranında değişip windowsta eski haline dönüyor aynı tas aynı hamam hesabı fanı tamamen %100 yapsam bile bi etkisi olmuyor yine windowsta bildiği gibi çalışıyor. herhangi bir program fanı kontrol etmiyor eminim. hd4870 vardı onunla gayet iyi bir fan kontrol biosu yapmıştım. sizce bu nedendir.

http://www.techpowerup.com/vgabios/88934/gigabyte-hd6970-2048-101124.html
    http://www.techpowerup.com/vgabios/89310/asus-hd6970-2048-101203.html

denediğim bioslar bunlar. her türlü 50 biosu kabul ediyor ama 70 leri etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeqo1 -- 19 Ağustos 2014; 9:53:59 >

• Sanırım sizin kart %1-2 olup bios yemeyen kartlardan. Size önerim orjinal bios unuza dönmeniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defalarca deneyip döndüm.biosta yanlışlık olmadığına %99 eminim. şuan orjinalde zaten. fakat fan ayarı beni deli etti. kart ısınıyor ve burası antalya. bıraksam 100 derece görecek meret. orjinal fan hızıyla antalyada olmaz. mx-5 macun var ve gerçekten çok memnunum fakat imam osursa cemaat ne yapsın hesabı fan yavaş döndükten sonra macunun bi önemi yok. bu konuda ne yapabilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.