Bildirim
hd7 android
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende bu soruyu cevaplayan bı arkkadas beklıyorum bendede hd7 var baska sıstem kuruluyormu -
XDA-Developers'dan HD2 ye Android'i port edenlerden bir arkadaşla konuştum; HD7 yede port edeceklermiş. Şubat ayına kadar bekleyin -
Xda'dan heyecanla bekliyoruz. -
android kurulumu bencede harika olur bu cihaza.desire hd den farkı kalmaz.ama eğer ki htc sense 3 arayüzü gelirse wm7'ye ozaman wm7 de cazip olabilir.şuan wm7 çok kısıtlı bir cihaz.jailbreak yapmadan zil sesi bile atamıyorsunuz cihaza. -
arkadaşlar yükleyebilen oldu mu hiç?? birde bu cihaza adroid yuklendıkten sonra tekrar wm7 geri yüklenebiliyoru mu bu işlerin acemisiyim bilgilendirirseniz sevinirim -
Yokmudur bir gelişme -
Bilgisi olan? -
quote:
Orijinalden alıntı: poseidonn
Selam arkadaşlar HTC HD7 cihaza android yüklenirmi ? Teşekkürler
Yüklenir.Yüklemişler bile. Bu da video linki
http://www.teknoblog.com/mobil/htc-hd7de-sense-arayuzlu-android-basariyla-calistirildi-video.html -
quote:
Orijinalden alıntı: asrincatar
quote:
Orijinalden alıntı: poseidonn
Selam arkadaşlar HTC HD7 cihaza android yüklenirmi ? Teşekkürler
Yüklenir.Yüklemişler bile. Bu da video linki
http://www.teknoblog.com/mobil/htc-hd7de-sense-arayuzlu-android-basariyla-calistirildi-video.html
bu güzel bi haber işte:))
-
gelse, bu telefonu satmaktan vazgeçerim -
Android HD2 den sonra wm kullanimi cok kotu. Nasil olsa android yuklerim diye aldim HD7 yi ama beklemekten sıkıldım :| -
Yuklemislerde nasil yuklemisler ayrintiyi nerden bulabiliriz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar 3gs 16 gb telefonuma hd 7 veriyorlar takas edeyimmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X