Şimdi Ara

HD7770 128bit GHz edition vs HD6850 256bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım bu iki ekran kartı arasında kaldı da bana sordu bende size soruyorum ey dostlar (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LikeAHELL -- 14 Nisan 2013; 16:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HD6850 biraz daha iyidir ancak eskide kaldığı için fiyatı da 300tl civarında. Oysa ki hd7770 ddr5 220tl'ye alınabiliyor. Aradaki fiyat farkına hd6850'nin yarattığı performans farkı değmeyeceğinden hd7770 alması daha mantıklı. Alabiliyorsa hd7850 1gb alsın tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 14 Nisan 2013; 16:40:59 >
  • Arkadaş 160tlye bulmuş 6850

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

HD6850 biraz daha iyidir ancak eskide kaldığı için fiyatı da 300tl civarında. Oysa ki hd7770 ddr5 220tl'ye alınabiliyor. Aradaki fiyat farkına hd6850'nin yarattığı performans farkı değmeyeceğinden hd7770 alması daha mantıklı. Alabiliyorsa hd7850 1gb alsın tabi..

En fazla 230 tl ödeyebilirmiş ekran kartına dostum

• 2. el 160tl normal sayılır hd7770'in sıfırının 220tl olduğunu göz önünde bulundurursak. Seçim ona kalmış. Marka modeli de söyleyebilir mi bulduğu kartın ?
  • quote:

2. el 160tl normal sayılır hd7770'in sıfırının 220tl olduğunu göz önünde bulundurursak. Seçim ona kalmış. Marka modeli de söyleyebilir mi bulduğu kartın ?

Radeon HD6850 sapphireymis galiba

• Yardım edebilecek varmı arkadaşlar acil :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal fiyat. Her zaman bulabilir o fiyata hd6850. Alınabilir bir kart.
  • quote:

Normal fiyat. Her zaman bulabilir o fiyata hd6850. Alınabilir bir kart.

Anladım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: LikeAHELL

Yardım edebilecek varmı arkadaşlar acil :(

ben olsam sıfır 7770 alırdım 220 liraya. ekran kartları sık değişen parçalar ve kullandıkça macunu kuruyor fanları tozlanıyor ne kadar dıştan yapsan fayda etmiyor.

aradaki per farkıda çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Yardım edebilecek varmı arkadaşlar acil :(

ben olsam sıfır 7770 alırdım 220 liraya. ekran kartları sık değişen parçalar ve kullandıkça macunu kuruyor fanları tozlanıyor ne kadar dıştan yapsan fayda etmiyor.

aradaki per farkıda çok az

Anladım hocam peki arkadasın kasası 250 power kaldırır mı

• quote:

yapma hocam 250 çok düşük gerçek 250 de vermez o bence sağlıksız olacak.
  • quote:

quote:

Diğer parçaların bisey yediğini sanmıyorum kasa 2 fanlı pentium R yanılmıyorsam 7770 77 watt yiyoyoksa 91 mi hatırlamıyorum

• quote:

Diğer parçaların bisey yediğini sanmıyorum kasa 2 fanlı pentium R yanılmıyorsam 7770 77 watt yiyoyoksa 91 mi hatırlamıyorum

pentiummu inşallah darboğaz olmaz sistem baya eski herhalde.
  • quote:

quote:

pentiummu inşallah darboğaz olmaz sistem baya eski herhalde.

Ekran kartına zarar gelir mi dostum ddr2 2 gb ram 800 mhz 2.6 GHz çift çekirdek

• quote:

Ekran kartına zarar gelir mi dostum ddr2 2 gb ram 800 mhz 2.6 GHz çift çekirdek

ekran kartına zarar gelmez sadece oyunlarda saçma donmalar çizgiler felan olabilir. yani istediğin performansı alamayabilirsin siz şey yapmaya çalışıyorsunuz 5 liralık sisteme 10 liralık ekran kartı . e tabi OEM de olmuyor bu işler böyle.
  • quote:

quote:

quote:

5770 7770 6850 vs için 400watt real 24a veren power şart..
  • Orijinalden alıntı: demircibu

bilgilendirdiğin için teşekkürler 4890 önerdim ona ne olur ne olmaz şu an sorunsuz kullanıyor en azından arkadaşım öyle dedi (:
  • Orijinalden alıntı: LikeAHELL

Orijinalden alıntı: demircibu

bilgilendirdiğin için teşekkürler 4890 önerdim ona ne olur ne olmaz şu an sorunsuz kullanıyor en azından arkadaşım öyle dedi (:

hangi kartın kaç watt istediğini hangi powerlarla çalıştığını bizzat deneyerek tecrübelerimlede bilirim herşey watt değildir amperde önemli+powerin gerçek olmasıda 5770 ilk nesilerin 2güç çıkışı vardır 7770ler devamı ve tek 6 pinli 6850de öyle ama bu kartlar 250-300watt dandik powerlarla çalıştıramazsın..
    4890 için 500watt power lazımdır 2x6pin çıkışlı fazla watt çeken çok ısınan saatli bomba kartdır kimin elidne patlıyacağı belli olmaz süresini doldurdu 130a satılmıyor forumda...

• Orijinalden alıntı: demircibu

Orijinalden alıntı: demircibu

hangi kartın kaç watt istediğini hangi powerlarla çalıştığını bizzat deneyerek tecrübelerimlede bilirim herşey watt değildir amperde önemli+powerin gerçek olmasıda 5770 ilk nesilerin 2güç çıkışı vardır 7770ler devamı ve tek 6 pinli 6850de öyle ama bu kartlar 250-300watt dandik powerlarla çalıştıramazsın..
    4890 için 500watt power lazımdır 2x6pin çıkışlı fazla watt çeken çok ısınan saatli bomba kartdır kimin elidne patlıyacağı belli olmaz süresini doldurdu 130a satılmıyor forumda...

250W powerla şu an kullanıyor ve bi sorun yok dedi psu yu değiştirmesini söylüyeyim o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.