Şimdi Ara

Hd7850 Soğutma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende sapphire hd7850 var ben buna yeni ekran kartı soğutucu takıcam ama bulumadım pek yardımcı olursanız sevinirim bühçeye gelirsek bühçeye takılmayın teşekkürler

• leqvar kullanıcısına yanıt
    neden yeni soğutucu takıcaksınız? bütce olarak bu iş sıkıntılı bir işlem açıkcası
  • AdamRtm kullanıcısına yanıt
    Hocam gta 5 sistemi zorlayacak sonuçta ben bu oyunu saatlerce oynıcam bundan dolayı bakıyorum tavsiye verirseniz sevinirim
  • Ekran kartına soğutmaya vereceğin parayı karta ekle 7870 al,:)

O kartda dual x soğutma yokmu zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    hocam olabilir öyle bulsam yaparım bu arada dual x ama işte ısıdan hoşlanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Merhaba beyler

Bende sapphire hd7850 var ben buna yeni ekran kartı soğutucu takıcam ama bulumadım pek yardımcı olursanız sevinirim bühçeye gelirsek bühçeye takılmayın teşekkürler
    quote:

Orijinalden alinti: leqvar

Merhaba beyler

Bende sapphire hd7850 var ben buna yeni ekran karti sogutucu takicam ama bulumadim pek yardimci olursaniz sevinirim bühçeye gelirsek bühçeye takilmayin tesekkürler

Accelero Hybrid II

• quote:

hocam olabilir öyle bulsam yaparım bu arada dual x ama işte ısıdan hoşlanmıyorum

O kartı dualx ile ısıtabiliyorsan helal olsun sana. Bende 7870xt var o bile 60ı bulmuyor hemde fan devri 40larda. Kasa havalandırmasında sıkıntı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    5600x oc yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bndede var sistem azina kadar ocli en cok isinan parcam hddler sen dusun dual x mumkunu uok 60i gecmez ki bn voltaj ve oc ile 67 horuyorum vbunlar cok normal rakamlar

İmlanin kusuruna bakma mobilden yaziyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 17 Ocak 2015; 1:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

O kartı dualx ile ısıtabiliyorsan helal olsun sana. Bende 7870xt var o bile 60ı bulmuyor hemde fan devri 40larda. Kasa havalandırmasında sıkıntı olabilir.

Hocam boşta 30 yükte oyundan oyuna değişiyor gta 4 de 55 sabit kaliyor sleepin dogs da 70 sabit watch dogs oda 65 sabit kötü değil ama sevmiyorum az önce zaten bir çözüm buldum
    yabancı forumlarından biri güzel birşey yapmış bende denicem bende tam psu ile ekran kartı arasında tam oturuyor tam ekran kartına vurucak soğuk hava zaten kart otomatik çekicek direk havayı dikkatlice bakarsanız aşağıya görürsünüz

Hd7850 Soğutma yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 17 Ocak 2015; 2:00:17 >

hocam çözümü buldum ss ye bakarsanız görürsünüz çok iyi fikir
    gördüm ama 2-3dereceden fazla oynamaz bu sekilde termal macunu kaliteli bişey al 15-20tl ye sonra tam detaylı bi temizlik yap tüm pc ye bakalım oyle denedin mi hic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

gördüm ama 2-3dereceden fazla oynamaz bu sekilde termal macunu kaliteli bişey al 15-20tl ye sonra tam detaylı bi temizlik yap tüm pc ye bakalım oyle denedin mi hic?

aynen çok fazla etkilemiyor :) daha önce denemişdim.
    Hocan termali yeni sürdüm zaten pc yi yeni toparladım temiz ama şu olayı denicem bana etki edicek gibi geliyo 2 derece de olsa benim için önemli ss atarım ekran kartı soğuk iyi 65 derece den yukarı çıkmıyo kolay kolay oda bi sleeping dogs da çıkıyo 70 sabit kalıyo farcry 4 yükledim onda bile high de 65 derece sabit kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 18 Ocak 2015; 12:18:45 >
  • Beyler boşta 30 derece sabitti şuan 25 derecede 5 derece fark oldu işe yaramaz diyenlere gelsin

Hd7850 Soğutma yardım
  • quote:

Beyler boşta 30 derece sabitti şuan 25 derecede 5 derece fark oldu işe yaramaz diyenlere gelsin

Hd7850 Soğutma yardım

ss kasanın iç resminin birde full yüksek ne farketti.

• Ben de hd7850 kullanıyorum. 920 ye 1250 degerlerde fabrika çıkışı. dediginiz gibi gta 5 felan gelince sistem zorlayacak. O.c yaptıysanız degerleri paylaşırmısnız ?
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Hocam o.c az yaptım mhz 860 mhz dan 950 mhz çektim ısınma falan olmadı bi fark olmadı şimdi 1000 mhz çekicem gece ama pc kapatınca gidiyo kaydedemiyorum bu arada stabil olduğunu nasıl anlayabilirim yardımcı olurmusunuz ?
    Bende pek anlamıyorum, biostan yapmak lazım galiba, afterburnerı kullanıyorum ayarları kayıt edince pc yi açınca tekrar kayıt ettigim ayarları yüklüyorum. şu aralar stock hızlarda kullanıyoum. gta 5 elime geçerse iyi bir oc yaparım.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    hocam bios ile alakası yok afterburner ile yapıyorum sıkıntı çıkmıyo stabil çalışıyor fakat yinede daha rahat anlamak için ne yapabilirim furmark falan örnek kullanılabilir bu arada gta 5 için gayet yeterli medium high arası ful çözünürlükte 35-50 fps oynar rahat olun ben
    bide iyi garanti olsun bi oc çekicem zaten kasanın arkasından fan da dayadım ısınmada yok tadını çıkartıcam oyunun bol bol
  • hocam 7850 de overclock pek bir kazanç sağlamıyor.

Ben zamanında çok uğraştım pek bir sonuç alamadım.

zaten O.C versiyon bunlar.

soğutma işine gelince kasa sirkülasyonu yeterli olursa stok fanlar iş görebiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.