merhabalar daha öncesinde 2600 e oc yapmıştım ryzen master ile 5600x e yükselttim fakat kaç ghz ve voltajlardan başlamam gerekiyor internette pek bilgi bulamadım 5600 x için |
Bildirim
merhabalar daha öncesinde 2600 e oc yapmıştım ryzen master ile 5600x e yükselttim fakat kaç ghz ve voltajlardan başlamam gerekiyor internette pek bilgi bulamadım 5600 x için |
anakartının son biosunu yüklemediysen yükle sonrada şu linkteki adımlardan yardım alabilirsin. pbo ve curve optimizer birçok şeyi otomatik yapıyor. soğutmanı bilmiyorum ama fazla ısınma gibi bir durum olursa bu iş için agesa 1.1.9.0 içeren bioslarında çıkmasını bekliyebilirsin. (1-2 ay) https://forum.donanimhaber.com/zen3-islemcilerde-curve-optimizer-nasil-ayarlanir-ss-video--146689844 |
|
|
|
|
|
dark freezer x124 var kule tipi 1080p oynadığımdan biraz oc istiyorum b550 gaming edge var bios güncel < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 26 Aralık 2020; 22:25:59 > |
Anakartımın markası msi olduğundan asus ile menüler ve yazılar farklı bir türlü çıkamadım işin içinden bıraktım default ta çalışıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |