Şimdi Ara

HD7950 düşük benchmark değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu konuyu gördükten sonra bende heaven 4 benchmark testi yapmak istedim sistemim arkadaşla birebir aynı fakat benim kart sapphire.

konu bu: http://forum.donanimhaber.com/m_80432435/tm.htm
    Ayrıca arkadaş stock değerlerle yapmış testi ben @1050-1450 oc değerleriyle yaptım.

onun puanı:

benim puanım :

sadece işletim sistemi ve kart markası yüzünden bu kadar fark olmamalı bence ayrıca cpu da hafif overclock lu

önerilerinizi bekliyorum

edit:arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun sorunu çözdüm bios ta performans moduna alınca 1200 ü gördüm tekrar herkese teşekkürler aynı sorunu yaşayanların bioslarını kontrol etmelerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superior1 -- 2 Eylül 2013; 0:46:00 >

• Çıkart tak hocam bende de oluyordu.
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    denemez miyim hocam denedim yok olmadı bu arada şimdi stock değerlerde yaptım benchmark 1 fps daha az kartı garantiye göndermeli miyim?
    Bir de kartın üstünde bir tuş var o basılı bidaha basayım mı ona ne işe yarıyor bilmiyorum.
  • Üstadlar cevap bekliyorum yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: superior1

Üstadlar cevap bekliyorum yardımcı olun
    My results on your tests with stock 7950

FPS: 37.2
    Score: 936
    Min FPS: 15.8
    Max FPS: 66.5

stok demis ama markaya gore degisiyor bu stok hizlar.senin testte bir problem yok bence.deli gibi oc yapiyorsun 1-2 fps farkediyor bu test boyle.diger arkadas win8 ve farkli bir surucu kullanmis.win8'de yuksek cikmasi normal 3dmark da oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

My results on your tests with stock 7950

FPS: 37.2
    Score: 936
    Min FPS: 15.8
    Max FPS: 66.5

stok demis ama markaya gore degisiyor bu stok hizlar.senin testte bir problem yok bence.deli gibi oc yapiyorsun 1-2 fps farkediyor bu test boyle.diger arkadas win8 ve farkli bir surucu kullanmis.win8'de yuksek cikmasi normal 3dmark da oyle.

Alıntıları Göster
    Merhaba ,

ASUS HD 7970 kullanıcısıydım bende aşırı düşük puan alıyordum birde coil whine adlı sorun vardı. Servise gönderdiğimde BOBİN mi dediler tam anlamadım böyle bir sorunu varmış arızası onarıldı almak için bugün gidicem. ASUS TOP II HD 7970 Heaven 4.0 Sonuçlarım 65 - 72 arasında sonuç veriyordu buda aşırı düşük. Oyunlarda cızırtı ( coil whine ) adlı sorunu yaşıyormusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Merhaba ,

ASUS HD 7970 kullanıcısıydım bende aşırı düşük puan alıyordum birde coil whine adlı sorun vardı. Servise gönderdiğimde BOBİN mi dediler tam anlamadım böyle bir sorunu varmış arızası onarıldı almak için bugün gidicem. ASUS TOP II HD 7970 Heaven 4.0 Sonuçlarım 65 - 72 arasında sonuç veriyordu buda aşırı düşük. Oyunlarda cızırtı ( coil whine ) adlı sorunu yaşıyormusunuz ?

Alıntıları Göster
    Hayır yaşamadım daha aynı değerlerde mi test yaptınız ?
  • quote:

Hayır bende Teselletion ULTRA seçeneğindeydi o.c yapılmış bir şekilde yaptım. Sizte Teselletion kapalı yeni farkettim isonuç gerçekten aşırı düşük çıkmış.
  • quote:

quote:

Hayır bende Teselletion ULTRA seçeneğindeydi o.c yapılmış bir şekilde yaptım. Sizte Teselletion kapalı yeni farkettim isonuç gerçekten aşırı düşük çıkmış.

Alıntıları Göster
    İşletim sisteminiz nedir ?
  • quote:

Windows 8 Enterprise N
  • quote:

quote:

Windows 8 Enterprise N

Alıntıları Göster
    Unigine Heaven aşırı şekilde Nvidia optimizasyonlu bir benchmarktır arkadaşlar HD 7990 dahi 60-65 fps gibi birşey alıyor onun yanında GTX 690 rahat 110-120 çıkarıyor. Bu tahminen benchmarkın Nvidia CUDA teknolojisi ile daha barışçıl olması ile alakalı, ATI'nın Stream processor'ları ise Opencl tabanlı benchmarklarda nal toplattırıyor nvidia kartlara.

Kendine çok dert etme.
    İstiyorsan HD 7970'ımla ben de gireyim teste çok yüksek bir rakam almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ookami

Unigine Heaven aşırı şekilde Nvidia optimizasyonlu bir benchmarktır arkadaşlar HD 7990 dahi 60-65 fps gibi birşey alıyor onun yanında GTX 690 rahat 110-120 çıkarıyor. Bu tahminen benchmarkın Nvidia CUDA teknolojisi ile daha barışçıl olması ile alakalı, ATI'nın Stream processor'ları ise Opencl tabanlı benchmarklarda nal toplattırıyor nvidia kartlara.

Kendine çok dert etme.
    İstiyorsan HD 7970'ımla ben de gireyim teste çok yüksek bir rakam almam.

Alıntıları Göster
    Sanırım w7 ilede alakası var bi denersen sevinirim işletim sistemin nedir?

• Kusra bakmayın floodluyorum ama kafana aşırı takıldı 2 gündür oyun oynamıyorum bu kartla uğraşıyorum biraz yardımcı olun lütfen ben 900 de şükrederken 7870xt nasıl 1000 küsür skor alır aklım almıyor .
  • quote:

Kusra bakmayın floodluyorum ama kafana aşırı takıldı 2 gündür oyun oynamıyorum bu kartla uğraşıyorum biraz yardımcı olun lütfen ben 900 de şükrederken 7870xt nasıl 1000 küsür skor alır aklım almıyor .
    Ekran kartı için en iyi test hangisidir.Başka bir konuya daha yazdım furmark testinde 1080p'de 1965 puan aldım ama kıyaslayacak çok fazla veri bulamadım.
  • superior1 kullanıcısına yanıt
    Oyun testlerindede deneyin bakalım sonçlarınız nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

Oyun testlerindede deneyin bakalım sonçlarınız nasıl.
    Max payne 3 ün var mıdır benchmark ı ?
  • quote:

Max payne 3 ün var mıdır benchmark ı ?
    Asus hd 7870 kartımı sizin ayarlarınızda test ettim 33.7 fps 849 skor aldım
  • quote:

Herkese merhaba

Şu konuyu gördükten sonra bende heaven 4 benchmark testi yapmak istedim sistemim arkadaşla birebir aynı fakat benim kart sapphire.

Ayrıca arkadaş stock değerlerle yapmış testi ben @1050-1450 oc değerleriyle yaptım.

onun puanı:

benim puanım :

sadece işletim sistemi ve kart markası yüzünden bu kadar fark olmamalı bence ayrıca cpu da hafif overclock lu

önerilerinizi bekliyorum

bende sapphire 7950 kullanıyorum bende bi yapiyim şu testi aynı mı alıcaz

• quote:

Herkese merhaba

onun puanı:

benim puanım :

önerilerinizi bekliyorum

seninle aynı değerlerde test yaptım senin sonuçlar cidden düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaGaNSaN -- 1 Eylül 2013; 13:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Herkese merhaba

onun puanı:

benim puanım :

önerilerinizi bekliyorum

bende sapphire 7950 kullanıyorum bende bi yapiyim şu testi aynı mı alıcaz
    sapphire 7950 kullanıyorum bnde kart serviste şuan servis razelet cok yavaş işliyor . Gidip gtx660 ti alsam bnde ? Bnce servise verme 1ay orda rahat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.