Bildirim
HDD ALICAM SİZCE HANGİ MARKA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
western digital jb 8mb, ama 60gb liği varmı bilmiyorum. -
valla samsungların garantisi 3 sene.bence mutlaka 3 sene garantisi olan birşey al.seagate 1 sene mesela... -
ewet, samsung al, 3 sene garantili hem -
8MB li WD iyi bir seçim olur
sanırım 60 lık yok
80 lik alacaksın -
8 Mb ön bellekli 80 gb WesternDigital kulaniyorum 2 aydir gerçekten iyi. Yalız bu yaz aylarında ısısı biraz rahatsız edebilir :). -
Arkadaşlara katılıyorum bencede yeni bir hdd alacaksan 8 mb cache li hdd almak artık bir gereksinim bende sana 8 mb li western digital öneriyorum ben 120 liği kullanıyorum gerçekten memnunum yok ben 8 mb li almayacam dersen sana o zman seagete ata 4 serisini tavsiye ederim hadi seçimin kolay gelsin -
Seagate derim ama 8 Mb li bir tane fiyatı uygun olursa tabiki al. -
garanti bence çok önemli...
samsung derim...
bir zamanlar 6.4 quantum hdd'im vardı bir sabah bozuldu ve ithalatcıya gönderdiğimizde ne cevap aldım beklersiniz...
garanti süresi 1 ay geçmiş (13. ayda bozulmuş alet)yani bir ay öncesi bozulsaymış yenisini vereceklermiş, kafayı yedim, 120 dolar vermiştim nasıl da içime oturdu uzay boşluğuna dağılan onca yedek arşivim de cabası şimdi en çok garanti kimde ben onda... -
benim ki iflas ederse ben de samsung alıcam.bir musibet bin nasihat olayı. -
Pcworld de Western Digital Caviar WD2000 3 sene garantili diyor.Bütün westernler mi 3 sene garantili? -
saolun arkadaşlar galiba samsung alıcam yardımlarınız için teşekkürler... -
sakın alm samsung hdd ler yavaş.... western yada maxtor al bence.... -
+1 WD -
WD 80JB al 8 mb cache 7200 rpm, çok hızlı sessiz ve 3 yıl garantili, 1 aydir kullaniyorm yalniz biraz fazla isiniyor... -
birinci sırada wd jb
maxtor un 80 gb 7200 rpm olanı güzel ben kullanıyom... -
darkrider nerden aldığını ve ne kadara aldığını yazabilir misin? -
80 gb almaya param yetmiyo maximum alabileceğim 60 gb. samsung diyen arkadaşlar bir yönden haklı 3 yıl garanti çok cazip ama performansından şüpheliyim -
Fakirmisin be kardesim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X