Şimdi Ara

hdd almaya gidiyorum yardım...(nolur bi bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geçen hafta cuma gününden beridir hdd m ile sorunlarım var bu forumda da çokca yazdım sorunlarımı ama çözüm bulunamadı bad sectör ram her şey dediler hallolmadı...

şimdi ben sorunun kesin hdd ile ilgili olup olmadığını merak ediyorum...yani yeni hdd alınca sorun gidecekmidir diye sorucaktım...

ben bir şey yakaldım pc çok yavaş açılıor birincisi..ikincisi pc yavaş ... pcde winrardan dosya çıkarırken 7 part 1 saatte çıkıor nerdeyse ama harici harddiskimde normal sürede çıkıor...aynı şey film izlerkende oluor pc deki hdd kayıtlı filmler çok yavaş oluo takılmalar oluyor...haricideki kayıtlı filmler takılmıor...

sizden ricam yeni hdd sorunu giderekmidir....yada elimdeki hdd de ne sorun olabilir.... bana bunu söylermisiniz..bide bad sectör yok test yaptırdım 50 defa low level formatta attım herşeyi yaptım genede yok sizce hdd de ne olabilir...çözüm yolu varmıdır... zaten hdd 60 gb ben 320 gb yakın bi hdd almayı düşünüordum hemen gidip alıyım diorum ama sorunun hallomuyacağından korkuyorum...

• beyler fikri olan bişeyler yazsın allah rızası için 1.5 haftadır burnumdan geldi ödevlerim var yapamıorum bir türlü olmuo ..yardım edin allah aşkına
  • ayrıca format atarken 15-16 saatte atıyor buda beni uyuz ediyor
  • Yeni HDD ile böyle bir sorun olmayacaktır. Sorunun elinizdeki HDD'den kaynaklandığı çok açık.
  • kardeş sana yardım olarak şunu önerebilirim.. bence ilk önce bir arkadaşına gidip hardiskini ödünç almalısın.. bunu anlamanın yolu bu bence.. daha sonra alış werişe girişmelisin diye düşünüyorumm...
    bence HD de sorun war senin we kesinlikle satın aldıktan sonra çözümlenecektir.. hd üzerindeki okuma kafası yeteri kadar verim alamamandan kaybaklanan bi sorun bu..voltajı düzenli gitmediğinde badsector oluşur hatta voltajı düzenli alamadığında okumayzama (kaydetme) yawaş oolacaktır..bunun 2 adet sorunu olabilir
    1-power supplyın düzgün bir voltaj doğrultmacı yapamyordur..
    2-power supply ın dahi ülkemizde şimdiye kadar asla düzelmemiş olan şebekelerden etkilenmiştir..
    felaket tellallığı yapmak istemiorum ancak bu elektronik işi bazen istenmeyen en zayıf yerden patlayabiliyor.. oyüzden HD değiştirme çözecektir die düşünüyorrum..
    şimdi arkadfaşından ödünç al we hzı gör..baktın sorunsuız giriş çıkış olabiliyor HD ye ozaman sorunu buldun.. kolay gelsin

• çok teşekkür ederim..bir sorunumda şu bende dell inspiron 6400 laptop var alıcağım herhangi bir hdd benim laptopa uyumlu olucakmıdır sizce farklımı bunların boyutları laptop için ayrı masa üstü için ayrımıdır.. bide tavsiye ettiğiniz bir marka model varmıdır..

ayrıca cevap yazanlara çok teşekkür ederim..ilginize alakanıza
  • kardeş ilk önce şunu söyleyebilirim sana ben.. eğerki garanti kapsamında ise laptopun bence sen para werme!!!
    ama yok garanti dışı diyorsan samsung marka herhangi bir "laptop hd" alabilirsin.. sorun yaşamayacaksın diye bişi yok ama garantisi söz konusu we samsung teknik serviste ilgisi alakası iyidir derim sana ben.. sonra sakın gidip de msüstü için HD alma :):) sığdıramazsın onu
    dell 6400 laptop elimde yedek parçaları war.. eğerki bir gün işin düşerde ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin.. kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan8131

çok teşekkür ederim..bir sorunumda şu bende dell inspiron 6400 laptop var alıcağım herhangi bir hdd benim laptopa uyumlu olucakmıdır sizce farklımı bunların boyutları laptop için ayrı masa üstü için ayrımıdır.. bide tavsiye ettiğiniz bir marka model varmıdır..

ayrıca cevap yazanlara çok teşekkür ederim..ilginize alakanıza

Alacağın herhangi bir HDD sana uymaz. Sen 2.5" HDD alacaksın. 3.5" ler masaüstü bilgisayarlar içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 26 Nisan 2008; 14:11:15 >
  • tamamdır saolun samsung alıyım...ya garantisi vardı 4 ay felan varda garantiyi kaybettim felan derken pc bu aralarda çok lazım ... yeni garanti belgesi 1 ay içinde gelir pc de 1 ay derken 2 ay buda beni bitiriri zaten aklımda bi hdd almak vardı .. bakalım fiyatlarıda bi kontrol ediyim de ona göre alıyım
  • gittim bugun aldım samsung 160 gb 5400 prm 2'5 sata hdd ... taktım kurdum valla cayır cayır çalışıor.... ALLAH nazardan korusun işllh bişey gelmez başına... demekki sorunuum tam olarak hdd miş ..ilgilenen vede fikir veren arkadaşlara çok ama çok teşekkürler
  • quote:

gittim bugun aldım samsung 160 gb 5400 prm 2'5 sata hdd ... taktım kurdum valla cayır cayır çalışıor.... ALLAH nazardan korusun işllh bişey gelmez başına... demekki sorunuum tam olarak hdd miş ..ilgilenen vede fikir veren arkadaşlara çok ama çok teşekkürler

İyi günlerde kullanman dileğiyle. Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

gittim bugun aldım samsung 160 gb 5400 prm 2'5 sata hdd ... taktım kurdum valla cayır cayır çalışıor.... ALLAH nazardan korusun işllh bişey gelmez başına... demekki sorunuum tam olarak hdd miş ..ilgilenen vede fikir veren arkadaşlara çok ama çok teşekkürler

İyi günlerde kullanman dileğiyle. Hayırlı olsun

sağol kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.