Şimdi Ara

hdd black caviar vs blue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar wd caviar black performan diski deniyor benim ssd bozuldu 150 tlye sifir wd black caviar 2018 hdd aldimsahibinden den.simdi blue hdd de sata 3 720rpm buda oyle nasil caviar daha performanslı oluyor anlamadim ikiside ayni ozelliklerde.biri şunu aciklarsa super olur

not:bu arada benim ssd de şöyle bi sorun vardi surekli oc kitleniyordu disk kullanimi ara ara 100 olup 10 15 saniye donuyordu hicbir islem yapamiyordum sonra hhd ye kurdum sistemi sikinti yok.ssd yi de bicimlendirim depolama yaptim oynadigim bf4 ve steam pubg yi ssd ye kurdum.donma olmuyor.simdi ben bu ssd den tam verim alabiliyormuyum yoksa isletim sistemim hddye kurulu oldugu 1.disk hdd oldugu icin bu ssdninoyunlardaki yukleme hizini vs dusuruyormudur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4FFD5890 -- 17 Temmuz 2019; 15:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yuz ulan be bitmis bu formlar artik.buralara kaldiysa millet isi zor ne yardim eden var ne bilen.neyse hallettim zaten.kimsede zahmet edip yazmasin bu saatten sonra

• Hocam yazdiğınız şeyi okumak işkence biraz dikkat edin lutfen. Sorunuza gelirsek Wd black 10000 rpm iken Wd blue 7200 rpm dir.

Pratikte fazla fark yoktur. Caviar black e boşuna para vermeyin.

• VelociRaptor 10000 rpm
    Black 7200 rpm
    Blue 5400 rpm (7200 rpm modeli de var.Depolama amaçlıdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMANİTUx -- 18 Temmuz 2019; 19:0:42 >
  • nasil 1000 rpm oluyor uzerinde 720 rpm yaziyor.sadece iki islemcili oluyormus farki bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD Black SN850 1 TB SSD
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.