Şimdi Ara

HDD bölmede sorun yaşıyorum acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vista kullanıyorum homepremium ve hdd500gb c ve d olmak üzere 2 bolum.cyi denetim masası yonetten birimi küçült yapıyorum ayırdıktan sora ayrılmamıs birim olan hdd bolumunu yeni basit bildirim yapıyorum ve hersey iyi buraya kadar.

http://www.resimupload.com/ds477794284_aaaa.html

burada evete bastıkta sora ise su hatayı alıyorum

http://www.resimupload.com/ds431009383_bbbb.html

bütün hdd programlarını denedim ama cözüm bulamadım lütfen yardım.cıldırmak üzereyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancaktr -- 31 Temmuz 2009; 12:36:48 >

• acil yardım ederseniz sevinirim sağlıcakla kalın
  • arkadaslar çözüm önerirken lütfen ilgisayarımın laptop oldugunu goz onunde bulundurum cünkü hddyi sıfırlama gibi bi şansım yk heralde cünkü içindeki driverlar orjinal vista cart curt gider die düsünüyom
  • yardım edebilecek biri yokmu arkadaslar??
  • eline bir vista kurulum dvd si al boş olan bölümleri kurulum başlangıcında bölüm seçiminde sil ve sonra istediğin boyutta tekrar bölüm oluştur...
  • laptop oldugu için yeni vista kurarsam driverlarınıda otomatik yüklenmesini kaybederim daha farklı bi yolla yapamazmıyım?
  • yeni vista kurmana gerek yok sen sadece kuruluma başlayacaksın. cc den boot et makinayı, seri numarası falan girmeden devam et sana hangi bölüme kurmak istediğini soran pencere geldiğinde,sağ alttaki sürücü seçeneklerini seçersin ordan c ve recoveynin yüklü olduğu bölüm hariç hepsini silersin sonrada biçimlendirilmemiş olan bölümlerden istediğin boyutlarda yeni bölümlerini oluşturursun ve sonra kurulumdan çıkarsın. ama şunu belirtmek isterim sileceğin bölümlerdeki verileri başka yere aktarmayı unutma ve yine hp nin recovery cdsini kullnaırsan harddsikinin ilk aldığın günkü haline geleceğinide aklından çıkarma bence. saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KARDES PARTİTİON MAGİC ADLI PROGRAMIN VİSTA SÜRÜMÜNÜ BULURSAN WİNDOWS ÜZERİNDEN İŞİNİ GÖRÜR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 31 Temmuz 2009; 19:28:38 >
  • Bende senin yaptığın yerden yapmıştım. Ama seçimlerde yanlış yapıyosun sanırım. vista hdd bölme yaz google resimli anlatımlar mevcuttu
  • yok arkadaslar sincerelym arkadasınmızın dedigi mantıkmlı ve olur ama bi harici hdd bulmam lazım:Dote yandan bole bi sorunla karsılasan arkadaslar bosuna programla falan ugrasmasın olmıyo hemen hemen hepsini denedim olmadı.
  • baska alternatif üreten arkadas yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.