Şimdi Ara

HDD BOOT ETMİYOR YARDIM... [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar elimde 160 gb sata samsung SATA hdd var format islemi normal baslıyor kur bilesenlerini normal olarak yukluyor %100 olunca normal resetini atıyor fakat tekrar basladıgında sankı hddye hıcbır dosya yuklenmemıs gıbı format ıslemıne tekrar baslıyor(hdd bölme bölümü) farklı cd roomlarda ve farklı cdlerde denedım kurmaya calıstıgım isletim sistemi xp sp3 hicbirsekilde boot edemiyorum yardım ederseniz cok iyi olur tesekklr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantulpar -- 21 Aralık 2010; 11:49:26 >

• İlk aşamadan yani ilk yeniden başlamadan sonra biosdan hdd yi 1. boot olacak şekilde ayarlıyorsunuzdur herhalde? Yada cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıkınca tuşa basmıyorsunuz değilmi.
  • Diskinizin boot yazilma alani gitmis durumda. Low level format deneyebilirsiniz fakat diskinizden umudu kesip yeni bir disk almanizi tavsiye ederim.
  • çok garipki 3 tane cdroomda denedim boot etmiyordu 4.olarak harici bi cdromda denedim oldu tesekkurler yardımınız ıcın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.