Şimdi Ara

Hdd 'den gelen click sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop un dvd romunu söküp 750 wd disk taktım, arada sırada click diye ses geliyor tarattım hata bulmadı,hd tune ile tekrar tarattım gene hata yok, yedek olarak kullanıyorum yani windows kurulu değil diske, sesin çıkma olasılıkları nelerdir acaba, bir gün çat diye giderse çok yazık olur fotoğraflara videolara, tecrübeli arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.
    Okuyan herkese selamlar :=)

• Arkadas kafa atmaya hazirlaniyordur :)

Saka bir yana oyle yani gidici, ne zaman nasil gider belli olmaz tabi. Sahsen click degis hasur husur oten hdd vardi 640 lik, bad sector olan bolgeyi bypass yapip kullaniyorum harici veri yedeklemesi olarak 2 senedir bana misin demiyor. Biraz da sans isi anlayacaginiz... Bu gin de gidebilir, hic de gitmeyebilir,

Ses konusunda rahatsiz olmuyorsaniz kalsin gitsin gittigi yere kadar ama resimler vs. oenmli seyler, imkaniniz varsa 2. Disk almak en temizi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dvd rom yuvasından bağlamamın bi alakası olabilir mi peki ?
  • Ya yok ne gidici olacak atıp tutuyorlar kullanmadan O sesi disk durma durumundan çıktığı için yapıyor yani uyanırken çözümü var linkte:
    http://forum.donanimhaber.com/m_61863712/f_//tm.htm#61863712
  • akşam iki saat boyunca bad sector taraması yaptım, hiç ses gelmedi, bencede disk sağlam,daha bir ay olmadı alalı,bu ses dvd rom yuvasından bağladığım için hdd yuvası gibi çalıştırmıyor makine sanırım, verdiğiniz link için teşekkür ederim baya aradım fakat bulamamıştım ilgili bilgileri
  • cnr182 C kullanıcısına yanıt
    Önemli değil benim laptopta aynı sesi çıkaran iki tane harddisk var biri dvd rom yuvasında biri normal yerde ikisi de çıkartıyordu o iğrenç sesi linkte yazılanı yapınca kurtuldum dünya varmış dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.