Şimdi Ara

HDD Döngüsel Artıklık Hatası verdi açılmıyor ancak HDD'yi Televizyonuma bağladığımda açılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta olduğum X smart 400 GB lık hdd'mi yeni aldığım hdd ye kopyalarken malesef 50 cm'den yere düştü (o esnada aktarım yapmıyordum ancak hdd pcye bağlıydı). HDD'yi leptobuma bağladım ancak birtürlü içine giremedim ve Veri Hatası (Döngüsel artıklık denetimi) hatası verdi.

Ertesi gün şirketteki bilgisayarcılara gösterdim. Yaptıkları işlemler şunlardı;

1.Ubuntu ile içine girmeye çalıştılar ancak başaramadılar
    2.chdsk yaptılar ancak bir süre sonra bir yerde takılıp kalmış başarız olmuş.

Eve alıp kullanmakta olduğum samsung tvye usb girişinden bağladım ve içindeki resimlerime ve video kliplerime ulaştım ve rahatça oynattı. Sadece bir klasöre girmede sorun yaşadım hdd o klasörde kilitlendi açamadı.

Soru: Tv'de açılan ancak pcde (ubuntu ve microsoftta ) açılmayan bu hdd çokmu hasarlı?
    Soru: Veri kurtarma merkezleride en az 100 -200 dolardan bu verileri kurtarıyor pahalı geldi bana , içindeki bilgileri almanın başka bir çaresi yok mu?
    Soru: Eğer içindeki bilgileri alamayacaksam ve gerçekten bir veri kurtarma merkezine göndermem gerekiyorsa Hataya yakın illerden hangi firmaları bana önerirsiniz?

Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

İyi günler.

• Yok mu hiç konu hakkında yorumu , tavsiyesi olan arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.