Şimdi Ara

Hdd donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni format attim pcde anlik kasılmalar oluyor sorun hdd olabilir mi test programi indirip yaptim sorun cikmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edebilecek kadar yeterli bilgi yok. Daha uzun usenmeden yazmaniz lazim. Ne zaman basladi, sistem yeni mi? Sistem ozellikleri vs vs..

• Ustam win 8 kurdum kurar kurmaz başladı sıkıntı

Hdd donma sorunu

• Fare hareket halinde anlik takilmalar olmakta, pc de kapanma söz konusu değil,

Oyun vs oynanıyor oynarken ayni sorun yaşanıyor 1 2 saniye kadar donma oluşuyor kasma da denilmez anlik donma. Termal macun vs yeni sürdüm temizledim. Win 8 sistemini yeni kurdum. Driver guncelleme yaptım

• Ve hard disk hafif ses var

• Sonuç

• ufuk4116 kullanıcısına yanıt
    alinti yada cevap kismindan yazsaydin daha önce görürdüm, rast geldi de gördüm.

Sonuc olarak eski bir sistem anlattiklarindan sorun tam olarak sudur diyemiyorum. Win8 öncesinde win7 de problem yoksa tekrar win7 ye gec yada direk win10 a gec bakalim yine ayni hatalari alacakmisin? Acaba power da bir problem var mi? islemci sicakligi ve diger bilesenlerin sicakliklari nasil

https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html burdan zip li dosyasiyi indirip sistemin genelinin sicakliklarina bakabilirsin.

Harddiskten ses gelmesi hayri alamet degildir, takilma ve donma sebebi olabilir ama senin sistemde ki diger bilesenleri kontrol etmeden net birsey söylemekte zor oluyor. Ama büyük ihtimalle harddisk gibi duruyor. elinde baska bir hdd var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Sonuc olarak eski bir sistem anlattiklarindan sorun tam olarak sudur diyemiyorum. Win8 öncesinde win7 de problem yoksa tekrar win7 ye gec yada direk win10 a gec bakalim yine ayni hatalari alacakmisin? Acaba power da bir problem var mi? islemci sicakligi ve diger bilesenlerin sicakliklari nasil

https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html burdan zip li dosyasiyi indirip sistemin genelinin sicakliklarina bakabilirsin.

Harddiskten ses gelmesi hayri alamet degildir, takilma ve donma sebebi olabilir ama senin sistemde ki diger bilesenleri kontrol etmeden net birsey söylemekte zor oluyor. Ama büyük ihtimalle harddisk gibi duruyor. elinde baska bir hdd var mi?

Başka hdd yok hocam biryerden alacağım deniyeceğim. Verdiginiz site sonuclarini ekleyeceğim birazdan. Hdd ara sira ses yapıyor surekli değil. Sanki bir sürtme sesi gibi.

• quote:

Hdd donma sorunu Hdd donma sorunu

Benim gördügüm islemcin bosta bu haldeyse durumu iyi degil islemci fani %100 de diyor ve bosta 55-60 derece cok.. powerin 12V kanalindan 11,1V veriyor buda düsük.. ekrankarti bosta 48 derece olabilir, termal macun degismemistir tozludur..

hdd nin saglik durumu hakkinda bu resimlerden cikarim yapilamaz. 37 derecede normal diyebiliriz.

Belki yeni sisteme gecme zamani gelmistir hocam, senin sistem emeklilik istiyor olabilir.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem yeğenlerim oynasin diye iş görsün yeter.islemciyi söküp tekrar macunlarim o zamanki verileri tekrar kontrol ederim.

Hdd tune verilerini atarim hocam yardimimiz icin teşekkür ederim

rica ederim, ölmesek burdayiz, gönder bakalim arkadaslarla...
  • quote:

rica ederim, ölmesek burdayiz, gönder bakalim arkadaslarla...

hocam termal macun sürdüm anlık donmalar kayboldu

pcde biraz hantallık var,bir tane extra fan fardı,onuda taktım
    Hdd donma sorunu Hdd donma sorunu

• Gigabyte GA-M61SME-S2 mi, epox ep af 550 g pro mu diye sorarsan benim sana cevabim EPOX olur. Dedigin gibi arada cok fark yok ama bi tik iste..

sendeki anakart bu degil mi? (http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2075&page=1 )
  • quote:

Gigabyte GA-M61SME-S2 mi, epox ep af 550 g pro mu diye sorarsan benim sana cevabim EPOX olur. Dedigin gibi arada cok fark yok ama bi tik iste..

sendeki anakart bu degil mi? (http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2075&page=1 )

evet hocam bu 4 ram slotu var, işlemci olarak 2.2 ghz hızlı işlemcimi değiştirip 3.00 ghz işlemci takacagım
  • Hd tune ile bench sokarsan sorunun hdd'den olup olmadığını söyleyebiliriz dostum.
  • Win8den dolayı olabilir. Win10da ssd olmayan sistemlerde sıkıntı yaratabiliyor. Olmadı win7 kurup deneyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.