Bildirim
Hdd donma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yardim edebilecek kadar yeterli bilgi yok. Daha uzun usenmeden yazmaniz lazim. Ne zaman basladi, sistem yeni mi? Sistem ozellikleri vs vs..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fare hareket halinde anlik takilmalar olmakta, pc de kapanma söz konusu değil,
Oyun vs oynanıyor oynarken ayni sorun yaşanıyor 1 2 saniye kadar donma oluşuyor kasma da denilmez anlik donma. Termal macun vs yeni sürdüm temizledim. Win 8 sistemini yeni kurdum. Driver guncelleme yaptım
Ve hard disk hafif ses var
Sonuç
alinti yada cevap kismindan yazsaydin daha önce görürdüm, rast geldi de gördüm.
Sonuc olarak eski bir sistem anlattiklarindan sorun tam olarak sudur diyemiyorum. Win8 öncesinde win7 de problem yoksa tekrar win7 ye gec yada direk win10 a gec bakalim yine ayni hatalari alacakmisin? Acaba power da bir problem var mi? islemci sicakligi ve diger bilesenlerin sicakliklari nasil
https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html burdan zip li dosyasiyi indirip sistemin genelinin sicakliklarina bakabilirsin.
Harddiskten ses gelmesi hayri alamet degildir, takilma ve donma sebebi olabilir ama senin sistemde ki diger bilesenleri kontrol etmeden net birsey söylemekte zor oluyor. Ama büyük ihtimalle harddisk gibi duruyor. elinde baska bir hdd var mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mukarnas
Sonuc olarak eski bir sistem anlattiklarindan sorun tam olarak sudur diyemiyorum. Win8 öncesinde win7 de problem yoksa tekrar win7 ye gec yada direk win10 a gec bakalim yine ayni hatalari alacakmisin? Acaba power da bir problem var mi? islemci sicakligi ve diger bilesenlerin sicakliklari nasil
https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html burdan zip li dosyasiyi indirip sistemin genelinin sicakliklarina bakabilirsin.
Harddiskten ses gelmesi hayri alamet degildir, takilma ve donma sebebi olabilir ama senin sistemde ki diger bilesenleri kontrol etmeden net birsey söylemekte zor oluyor. Ama büyük ihtimalle harddisk gibi duruyor. elinde baska bir hdd var mi?
Başka hdd yok hocam biryerden alacağım deniyeceğim. Verdiginiz site sonuclarini ekleyeceğim birazdan. Hdd ara sira ses yapıyor surekli değil. Sanki bir sürtme sesi gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
-
Benim gördügüm islemcin bosta bu haldeyse durumu iyi degil islemci fani %100 de diyor ve bosta 55-60 derece cok.. powerin 12V kanalindan 11,1V veriyor buda düsük.. ekrankarti bosta 48 derece olabilir, termal macun degismemistir tozludur..
hdd nin saglik durumu hakkinda bu resimlerden cikarim yapilamaz. 37 derecede normal diyebiliriz.
Belki yeni sisteme gecme zamani gelmistir hocam, senin sistem emeklilik istiyor olabilir. -
Hocam sistem yeğenlerim oynasin diye iş görsün yeter.islemciyi söküp tekrar macunlarim o zamanki verileri tekrar kontrol ederim.
Hdd tune verilerini atarim hocam yardimimiz icin teşekkür ederim
rica ederim, ölmesek burdayiz, gönder bakalim arkadaslarla... -
-
Gigabyte GA-M61SME-S2 mi, epox ep af 550 g pro mu diye sorarsan benim sana cevabim EPOX olur. Dedigin gibi arada cok fark yok ama bi tik iste..
sendeki anakart bu degil mi? (http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2075&page=1 ) -
quote:
Gigabyte GA-M61SME-S2 mi, epox ep af 550 g pro mu diye sorarsan benim sana cevabim EPOX olur. Dedigin gibi arada cok fark yok ama bi tik iste..
sendeki anakart bu degil mi? (http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2075&page=1 )
evet hocam bu 4 ram slotu var, işlemci olarak 2.2 ghz hızlı işlemcimi değiştirip 3.00 ghz işlemci takacagım -
Hd tune ile bench sokarsan sorunun hdd'den olup olmadığını söyleyebiliriz dostum. -
Win8den dolayı olabilir. Win10da ssd olmayan sistemlerde sıkıntı yaratabiliyor. Olmadı win7 kurup deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X