Şimdi Ara

HDD Dosya Yazmıyor/ Steam İndirme Hızı 0kb/s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde Samsung ST1000LM024 1 TB HDD mevcut. Bilgisayarımda SSD olmasına ve sadece oyunları HDD'ye kurmama rağmen HDD steamden oyun indirirken çoğu zaman hız 0kb/s'ye takılı kalıyor. Sıkıntı sadece takılı kalması da değil, indirme hızı takılı kaldıktan sonra bu da değil sonra çok umursamayıp her gün girip oynadığım oyunları sıkıntı yaşanmadan önce ki gibi 20 saniyede açmak yerine 1-2 dakika gibi uzun bir sürede açıyor. Tabii her seferinde sürücü iyileştirme ve Powershell komutları ile düzeliyor ancak en ufak bir güncellemede bu sıkıntı tekrarlıyor ve powershell komutları ile de düzelmezse HDD tak çıkar ve kablo değiştirme yapıp duruyorum. Kısacası gına geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.

• durumunun çözümünü bilmem ama steam’in indirme politikası cidden rezil hal aldı. eskiden indirir oynardık. şimdi indiriyor, indirirken dosya doğrulama yapıyor sonra oyunu komple tekrardan doğruluyor vsvs 50-60 gb’lık oyun hdd’de ise vay haline. bunu düzeltmeleri gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

Benim durumumun steam'le alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü abimin bilgisayarında hiç böyle bir sorun yaşanmadı. Ben problemin HDD'de olduğunu düşünüyor ve yardım istiyorum.

• Hdd tune programı ile health tam erorr scan yapapı ss sını buraya atarmısın. 8 saate yakın surebilir tarama belirteyim.

• HDD kablolarını cıkart tak diyecektim ama zaten yapıyormuşsun

Benzer bir sorun yaşamıştım kablo yerine tam oturmamış, o yüzdenmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.