Şimdi Ara

hdd duruyor çalışmıyor yalvarırım girin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 5-6 yıl önce via chipsetli asus bir anakart vardı, aynen arkadaşın söylediği gbii aniden sistem duruyor hdd den ses geliyor sonra reset atıyordu, bende sürekli hdd değiştiriyordum.. en sonunda anakartı asus servisi çizgi elektronik e yolladım. test ettiler birşey yok diye yine yolladılar, psu dediler değiştirdim, işlemci yi bile değiştirdim sorun aynı.. ısrar ettim sorun anakartta diye, çizgi elektronik g31 chipsetli bir anakart yolladı , oymuşşş.. birdaha ne donma ne reset pc akıyordu. via chipsetin güney köprüsü sorunluydu bence..

arkadaşa örnek olsun diye söylemiyorum, yani olmaz denen şeyler oluyor bazen.

not: aklıma gelmişken sen harddiski sata6 portuna taksana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 19 Kasım 2013; 18:23:14 >
  • casual kullanıcısına yanıt
    kardeş öyle deme ya :( şimdi ben evde montajı yaptım sorun çıkartırlar mı ben gitsem sistemle beraber vatana ne diyeceğim öff tamam sata 6ya takıyorum kardeş birde öyle deneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kastav

kardeş öyle deme ya :( şimdi ben evde montajı yaptım sorun çıkartırlar mı ben gitsem sistemle beraber vatana ne diyeceğim öff tamam sata 6ya takıyorum kardeş birde öyle deneyim

sorun çıkarmazlar ben evde topladım anakart bozuk çıktı yenisini verdiler 300 tl lik koskoca anakartın gönder vatana sesler geliyor kapanıyor de (%90 kafa atıyor) bulurlar onlar sorunu
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben şimdi yarın garanti belgeleri ve kasayı komple götürsem bana yardımcı olurlar mı ki
  • kastav K kullanıcısına yanıt
    Vatana gidip yardım almayı denediniz mi?
  • JB.Burak kullanıcısına yanıt
    kardeş emin ol ne yapacağımı bilmiyorum sorunu bilmiyorum ki parçayı vatana götüreyim komple sistemi götürsem orada açacaklar belki donmayacak bir şeyi yok diyip geri yolluyacaklar ne demeliyim ne yapmalıyım :( birde ben montajı evde yaptım(işlemci anakart ve soğputuyu taktım sonra kablolar çok karışık geldi götürdük orada taktılar ) sorun çıkartırlar mı
  • şimdi yeni toplamışsın kill diskle hardiski iyice temizle dicemde hardisk daha kötü olcak sen en iyisi bilgisayardan iyi anlayan birini göster bi kontrol etsin bağlantıları
  • kastav K kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum. Ben 10 yıldır parçalarımı internetten sipariş vererek alıyorum. Çok kezde sorunla karşılaştım. Önce aradım durumu ilettim, telefondan da yardım etmeye çalıştılar ama olmadı. Teknik servise verdim yeri geldiğinde sıfırı ile değiştirdiler yeri geldiğinde sorunu giderdiler.

Örnek olarak 700 TL civarında bir ana kart verebilirim. Anakart sorunsuz çalışıyordu anca F12 boot menüye girdiğimde bilgisayar kitleniyordu. Bunu bile sıfırıyla değiştirdiler.

Sorununa gelirsek buradan alacağın çözümler belki de sisteminin garanti dışı kalmasını sağlayabilir. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi. Al sistemi götür tamamen Vatan'a. Yardımcı olacaklarından eminim.

Vatan bu konuda bana göre üst seviye hizmet veriyor.
  • JB.Burak kullanıcısına yanıt
    kardeşim eyvallah yarın ilk işim komple sistemi alıp vatana gitmek olacak inşallah sorunu bulurlar ve çözülür
  • kardeşlerim sorunum çözülmedi kusura bakmayın upp
  • hiç ugraşma direk garantiye yolla derim bırak onlar ugraşşın
  • RhythmOfTheNight aslında yapılması gerekeni tam olarak söylemiş ancak benim başımdan da aynı sorun geçmişti. Bendeki sorun sata kablosundaki temassızlıkmış. İstersen bi kontrol et.
  • 0x000000F4 mavi ekran hatası veriyor mu son zamanlarda benim hdd de duruyor ara sıra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.