Şimdi Ara

hdd hem fat32 hemde ntfs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba philips ses sistemi var usb den hdd film izliyorum wd 500 gb var hepsi fat32 yaptığımda görüyor ama yarısını fat 32 yarısını ntfs yaptığım zaman görmüyor var mı bi çaresi

• philips 2part. okuyamıyor olabilir.ki çok doğal.
    ancak fat32 yi 1.part ntfs yi 2.part olarak düzenlediğine emin olduktan sonra bu karara varabilirsin.
  • yardımın içiğn saol zaten istediğim fat32 bölümünü görmesi orda dvd ler var en azından dvdleri ses sisteminden izlemek diğer yarısında mkv ler var onlarıda 42lh7000 de izliyorum ama tabi ses sistemine optik çıkış verdim ve ses sisteminde olduğu kadar iyi olmuıyor
  • demek istediğimi anlamadınmı acaba.
    Hd i 2ye böldüğünde 1.bölüm fat32mi ntfsmi?
    Yani d ve e yaptın hdi.d nin fat32 e nin ntfs olması durumundamı görmüyor.yoksa tam tersiykenmi.
  • anladım ben ilk bölümü fat32 yapmıştım ve 2. bölümü ntfs 250*2 şeklinde ama sistem görmedi daha sonra sistemin 160 gb kadar desteklediğini gördüm ve 160 fat32 ilk bölüm 340 gb ntfs ikinci bölüm şeklinden sistem ilk bölümü şu an görüyor 2. bölümü doğal olarak görmüyor tam istediğim gibi yani ama enteresan olan komple fat 32 yaptığım zaman sistemin kitapçığında 160 gb kadar destekler yazmasına ragmen 500 gb fat 32 görüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.