Şimdi Ara

hdd için yardım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 3 gün içerisinde xbox sahibi olucam inşallah sormak istediğim bir kaç soru vardı.

slim 4 gb alıcam ama onunla beraber 250 gb hard disk almayı düşünüyorum neden derseniz kinectle beraber kampanya olduğu için ayrıca kinect almak istemiyorum.

bunların orjinallerinin fiyatları nedir bana yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

• orj bulman zor piyasadakiler hep yan sanayi garantili yerlerden orj alabilirsin
  • Arkadaşım bence 4 gb dene yetmezse al bendede öyle oluyo 256 mb hafıza kartı varken gittim 120 gb aldım gerekde yokmuş meğersem çok rahatda yetti
  • arkadaşın dediği gibi piyasada orjinal zor bulunuyo bir arkadaş konu açmıştı orjinal ve yan sanayi arasındaki farklar diye.yan sanayi alsam nolur ki dersen banlanma sebebidir modifiye olarak görür sahte hdd'yi ben öyle biliyorum.hdd online kullanıcılar için gerekli bir şey demo vs indirirsin ayrıca daha hızlı yüklenme süresi aletin daha az zorlanması vb. yararları var.arkadaş yararlarını biliyo olmalı ki almak istiyorsa
  • evet uzun süredir takip ediyorum forumu bir kaç şey öğrendim sağolsun forumdakiler

ben de orjinal kullanıcağım için istiyorum orjinal hdd o yüzden sordum umarım bulabilirim biryerden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.