Şimdi Ara

HDD'LRİ Bİ TÜRLÜ GÖSTEREMİYORUM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RESİMLER HERŞEYİ ANLATIYOR SANIRIM. WİN7 KURULUMDA NAPTIYSAM HDD'LERİ TANITAMADIM...

FARKLI Bİ YÖNTEMİ VARMI ?

HDD'LRİ Bİ TÜRLÜ GÖSTEREMİYORUM !! HDD'LRİ Bİ TÜRLÜ GÖSTEREMİYORUM !! HDD'LRİ Bİ TÜRLÜ GÖSTEREMİYORUM !! HDD'LRİ Bİ TÜRLÜ GÖSTEREMİYORUM !! HDD'LRİ Bİ TÜRLÜ GÖSTEREMİYORUM !!

• DOGACCANKIR kullanıcısına yanıt
    PC harddikleri görmüş, görmeyen windows, sanırım elindeki windows sata hdd ye destek vermeyen eski bir sürüm. Çözüm için 2 yol önereceğim 1.si;

Anakartın bütün ayarlarını defaulta getirerek harddiskini sadece ıde olarak göstermen, diyeceksin ki 3. resinde zaten öle yaptım. Anakrt ayarlarını fabrika çıkış ayarlarına getridğin zaman altındaki sata ile ilgili değerlerde sıfırlanacaktır (sata port native gibi), dolayısıyla kurulum gerçekleşme ihtimali daha yuksek olacaktır.

2. yol yeni bir windows indirerek kurulum yapmayı denemen ki, yenilerde sata driverların çoğu entegre edildiği için
  • BİRAZ BİLGİDE VERİM,

GIGABYTE H55 CİPSETLİ ANAKART İ5 İŞLEMCİSİ VAR.
    ÖNCEDEN WİNDOWS 7 YÜKLÜYDÜ. VİRÜS SEBEPLİ FORMAT ATILACAK FAKAT ATILAMIYOR
    HDD'LER SAĞLAM.. BİOSTAN KAYNAKLI Bİ SIKINTI AMA ÇÖZEMEDİM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • hdd modunu ahci moduna alın arkadaşında deiği gibi güncel bir wn 7 sürümü indirin ve kurun olmadı biosu update edin
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞIM ÖNCESİNDE CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜRM EDERİM..
    ÖNCESİNDE WİN7 ZATEN YÜKLÜ İDİ.. AMA BAŞKA Bİ SÜRÜMDÜ TABİ. BENDEKİ SÜRÜM FARKLI DEDİĞİN GİBİ OLABİLİR..
    AMA BEN O CD İLE ONLARCA KEZ CALIŞTIM. ONDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU SANMIYORUM.
    DEFAULD'LAMA YAPTIM GALİBA AMA TEKRAR DENEYECEM..

BAŞKA GÖRÜŞLERİN VARSA BEKLİYORUM İYİ GÜNLER.
  • SORUN ÇÖZÜLDU..

Kullandiğım DVD RW sorunlu çıktı.
    Farklı bir DVD RW ile sorun çözüldü..
    iyi forumlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsu nusb den kurmak dah iyi ve hızlıbnce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.