Western Digital 3,5" 500GB 32MB SATA2 7200 RPM CAVIAR BLACK HARDDISK
Yorumlarınızı bekliyorum
Sistemimde Seagate 7200.12 kullanıyorum, aldıktan henüz birkaç gün sonra ses yapmaya başladı, bunun haricinde memnunum diyebilirim. Caviar kullanma şansım olmadı ama kullanıcı yorumları ve testlerden edindiğim izlenim oldukça başarılı olduğu yönünde. Ben şu an HDD alacaj olsam caviar alırdım açıkçası.
Yorumun için teşekkür ederim
wd eskiden kamyon gibi sesiyle meşhurdu artık o olayı aştı. şuan bende de 160'lık bir wd var bariz bir sorun yok ama askere gidip geldikten sonra (kim bilir ne muamelelere maruz kaldı) bazı dosyalarda bozulma olmuş, başka şikayetim yok ama şuan yeni hdd alacak olsam gene wd alırım. alacağınız hdd'lerin tam modelleri ile araştırırsanız daha iyi sonuç alırsınız örn; WD2500AAJS, ST3120213AS gibi, BU SİTE ve birkaç teste bakarım genelde, kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: simcebe
wd eskiden kamyon gibi sesiyle meşhurdu artık o olayı aştı. şuan bende de 160'lık bir wd var bariz bir sorun yok ama askere gidip geldikten sonra (kim bilir ne muamelelere maruz kaldı) bazı dosyalarda bozulma olmuş, başka şikayetim yok ama şuan yeni hdd alacak olsam gene wd alırım. alacağınız hdd'lerin tam modelleri ile araştırırsanız daha iyi sonuç alırsınız örn; WD2500AAJS, ST3120213AS gibi, BU SİTE ve birkaç teste bakarım genelde, kolay gelsin.
o ses olayını aşamadı malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Exxcrea
o ses olayını aşamadı malesef.
imzanızda gördüm "Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM 32MB SATAII" ama benim eski modellerdeki gibi ses şikayetim yok. üstelik sizinki daha yeni olmasına rağmen şikayetçi olmanız kafamı karıştırdı.
@aydo28
@Exxcrea daha yeni model sahibi bu ses olayını daha iyi yorumlayabilir, biraz araştıralım
WD Caviar Black'in Seagate'den daha yavaş çalıştığını HD Tune programıyla birkaç arkadaş göstermişti başka bir başlık altında.. konular ıkurcalarsan bulursun.. bence Seagate al