Şimdi Ara

Hdd Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler WD caviar 60 gblik ide hhd var hddden senki içinde birisi çığlık atıyo gibi bir ses geliyo bunun çözümünü nasıl bulabilirim?Ayrıca bu ses hdd son günlerinin habercisimidir verilerimi yedekliyimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante38 -- 7 Eylül 2009; 18:35:21 >

• Çınlama sesi ile bende karşılaştım malesef çözümü yok servisi aradığımda bir sürü teknik terim ve açıklama dinledim...

Teknik servis ile çözdüm değiştirttim diski.
  • Garantisi ne yazzıkki yok bu sesi çekmek mi zorundayım.
  • Vibrasyon yapsa disk işin kolay sesi önlersin ama çınlama sanırım diskin çindeki kristal kafa dan geliyor...

12$ değeri var elindeki diskin 15 liraya satıp üzerine 40-50 lira verip düzgün birtane 320GB 16MB Sata bir disk alman iyi olur.

Fiyat olarak ne kadar yüksek kapasite o kadar ucuza gelir diskler, ekonomi yapıyım deme yani harddisk alırken.

320GB 16MB 70-75 lira iken 160-250GB 8-16MB olanlar 60-70 lira arası yani yuvarlak fiyatlar.
  • Öner bileceğiniz sata 320 gb lik SESSİZ ve performaslı bir hdd varmı?
  • Geçen hafta Samsung 320Gb montajladım yeni kasa topladık arkadaşıma format vs program yükleme disk bölme işlemi herşeyi sorunsuzca yaptık gayet memnunduk önerim f/p açısından Samsung olur.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1948
  • Bundan önce seagate 160 gb vardı.Çıt çıkmıyordu.
  • Valla pc teknolojisinde en geri (SSD ve Raid düzenekleri hariç) tek başına kullanılan harddiskler bana göre yani hem çabuk bozulma hemde performans düşüklüğü olan parçalar bana göre. Yapacak birşey yok bende de Maxtor var kimse beğenmiyor ama taş gibi
  • Bende bilgisayarı ilk aldığımda maztor vardı ben 40gblik o dandik denilen maxtoru 5 sene kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.