Şimdi Ara

HDD simgesi kayboldu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda iki tane hdd var biri c diğeri d olarak görünüyordu.C olana windows kurulu D olanda 250 gb samsung bunu yedeklerimi saklamak için kullanıyorum arasıra söküp bşka bilgisayarlara taktığım oluyordu.Fakat dün ıkarıp taktığımda hdd simgesi bilgisayarım simgesinde çıkmadı.
    aygıt yöneticine baktım hdd orada görünüyor sorun yoktu biosa baktım biostada sorunsuz görünüyordu ide kablolarını falan değiştirdim master slave ayarlarını kontrol ettim fakat nafile bitürlü bilgisayarım penceresine simge gelmiyor dos pencresi açıp birde orda deneyim dedim dosya ulaşılamaz falan diyor.Xp kur cd'si taktım D sürücüm bölümlenmemiş alan olarak görünüyor.
    Data krtarma ile uğraşan birine sordum fat sistemi bozulmuş volum okunamıyo dedi. Peki nasıl tamir edilir bu fat sistemi harddiskin canı cehenneme ama içinde 250 gb verilerim var yılların emeği internette araştırma yaptım GetDataBack adında bir program buldum dosyaları bulur gibi yapıyor dosyalar görünüyo ama kullanamıyorum.

inanın çok makbule geçecek bu verileri kurtarabilceğim bir program varmı arkadaşlar ?

• Şimdi aklıma gelen ilk şey şu bilgisayarıma sağ tıkla yönet de disk yönetimine gir arkadaşım..

Eğer diskin dinamik bir diskse Yabancı disklere bağlan gibi bi ibare olması lazım sağ tuşla tıkla yabancı disklere bağlan de.. düzelicektir ..

Eger direk üzerinde çevrimdışı diye bi secenek varsa işin sor

Not: SAKIN TEMEL DİSKE DÖNÜŞTÜR SEÇENEĞİNİ İŞARETLEME
  • Problemi çözdüm Allaha şükür
    GetDataBack bu programla biraz daha uğraştım bütün dosyalarımı tamamen geri getirdi sırası bile değişmeden kurtardı
    Benzer bir sorunla karşılaşan arkadaşlarada yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.