Şimdi Ara

HDD sorunu seagate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncelerde bir abimin tavsiyesiyle seagate 7200.4 500gb HDD almıştım 3 4 ay önce ve aldığım günedn beridir sürekli click sesi çıkartıyor ama sadece oyun açtığımda java oyunlar oynandığında hiç öyle bir ses çıkmıyor fakat sıra metin 2 gibi aslında yoo metin 2 tek sorun karşılaştığım yer girdiğin zaman saniyede bir sürekli click sesi çıkarıyor ve bi 10 dk sonra mavi ekran gelip bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve hiç bir sorun yokmus gibi devam ediyor.Bu arada belirtmeliyim şu ana kadar bilgisayyarımın her parçasını değiştirdim.Ekran kartını yaklasık 2 sefer yaktığımdan dolayı bir daha değiştirmedim v edahili ekran kartı kullanmaktayık 128 mb sorun nedir servisemi versem ? 2 Yıl garantisi var bi problem çıkarmı benim aleyhimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkucuk16 -- 10 Temmuz 2014; 13:54:15 >

• Cevap verecek kimse yok mu =?
  • ? kimse cevap vermiycekmi acaba
  • cevap verecek yokmu
  • kardeşim sanırım hardiskten değil gibi ama güçkaynağın yetmiyor değiştirip daha yüksek bir güç kaynağıyla test edilebilir buna rağmende yaparsa hardiskin bir kısmında badsector olabiliri diskin değişimide gerekebilir
  • Garantisi varken ver servise gitsin kardeş
  • Garantiye gitmeden yapabilcek bir şey yok demekki :/ Yahu anlamıyorum her parçasını değiştirdim bu bilgisayarın gene sorun yaratıyor gene sorun yaratıyor neyse saolun var olun önerilerinizi yinede bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Seagate HDD Garanti
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dizüstüde 7200 devir disk kullanırsanız öyle olur... en ufak harekette zart diye çizilir disk...
    %90 ihtimalle bad sector var ve oyun dosyaları bu alanda yada oyun oynarken otomatik onarım yapmaya çalışıyor...
    hdtune ile test edip resmini yüklersen sevinirim
  • Seagate'nin garantisi iyidir. Gönder yenisi gelsin. Kafa vuruyor demen yeterli.
  • peki yeni gelen hdd de böyle bir sorunla karşılaşırmıyım
  • ugur23231 U kullanıcısına yanıt
    uğur bey dizüstü kullanımoyurm masaüstü dahili hdd kullanıyorum yinede fotoğrafını atacağım
  • Taratıyorum eror scandan bu arada sıcaklık 36 derece yüksekmi
  • 36 derece iyi.
    50ye kadar yolu var...
    bu arada ben momentus 7200.4 ü notebook diski olarak biliyordum..
    eğer hiç sarsmadıysanız güç kaynağında sıkıntı vardır. yeni diskide bozabilir.
  • bir ssd ile değiştirsen daha iyi olcak üste biraz daha ver hiç bir sorunun kalmaz emin ol istersen claışır halde yere at 1 gram zarar gelmez
  • Sorunum Çözüldü! Seagate servisine yolladım sanırım bir üst modelini yolladılar sıkıntı yok gibi tekrar olacağından endişeliyim..O yüzden online oyunlara giremiyorum sıkıntı olurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.