Bildirim
hdd tavsiye edebilirmisiniz
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk önce şunu sormak isterim; SATA mı yoksa PATA mı alacaksın? -
asus 478pin anakartım var valla ama ozeliiği varmı onu bılmıyorum -
Asus'un 478 pin modeli büyük olasılıkla PATA HDD kullanıyordur ama genede emin olmak için kasanın içini açıp ASUS'un modelini bana verebilir misin? O zaman net bir bilgi verebilirim sana. -
anakart vIa pt800/p4x533 galiba ole bısı ama cd sinin ustunden baktım umarım yardımcı olur -
Eğer anakartın aşağıdaki resimdekiyse o zaman SATA desteği var demektir ve SATA HDD alabilirsin demektir. Bu noktada önerim bir tane SEAGATE almandır.
-
evet anakartım ama sata dediğimiz bu sata 2 lere falanda bakabılırmıyım 250gblık seagate yada 160lık olabılırmı -
Genelde SATA 2; SATA 1'de sorunsuz çalışıyor ama genede almadan önce bir sor istersen. 250 veya 160 GB'lık SEAGATE'ler uygundur senin için. -
Samsung veya western digital marka 250gb 7200rpm 16mb cache sata2 bir harddisk sizin için uygun olacaktır...
Fiyat aralığı 120-130 ytl arasındadır...Eğer ki bu kadar çıkamazsanız maddi anlamda 200gb'lık modellere de yönelebilirsiniz... -
Western digital alın siz; Samsung almayın bence. -
samsung 250gb 115ytlverdım kurtuldum thanks
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X