Arkadaşlar 6 Aydır, Samsung NP510RE - S01TR Modeli laptop kullanıyorum, i5 işlemci, 8 GB Ram, 1 TB HDD var ama son 2-3 aydır harddiskim aşırı yavaş çalışıyor, sorun var ama ne bilmiyorum, bilgisayar çok kasıyor acaba hdd tune ile taratıp fotografları atarsam anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
wsatacamW
kullanıcısına yanıt
sen sonuçları koy yardımcı oluruz
Sonuçları format atıp herşeyi yükledikten sonra atmak istiyorum , ondan önce şunuda eklemek istiyorum HDD Yereldisk C : 100 GB D : 900 GB onunda etkisi varmıdır acaba ? Gerçi çoğu kişinin öyle sorun olmuyor.. Cevapladığın için teşekkür ederim.
windows yüklü olduğu yer çok dolduysa sıkıntı olabilir ne kadar boş ver var peki işletim sisteminin yüklü olduğu bölümde ?
Konu çözülmüştür ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
Nasıl çözdünüz acaba, sorun neymiş?
quote:
Orijinalden alıntı: wsatacam
Konu çözülmüştür ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
Arkadaşlar sorun çok basitmiş hiç düşünmemiştim, HDD yi ikiye bölmüştüm biri 900 GB biri 100 GB olan sistemin kurulduğu bölümdü ve o bölümde sadece 15 GB boş yer vardı o yüzden aşırı kasıyormuş format atıp tek bölüm yaptım, çok iyi oldu anlayacagınız en iyi harici disk kullanıp pc yide tek diskle kullanmak çok sağlıklı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme