Şimdi Ara

HDD Uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mb50ia1 model casper notebook cihazımın harddiski bozuldu. Ne önerirsiniz ve hangi hdd'yi alırsam uyum sorunu yaşamam. Tüm notebookların hdd'leri birbirine uyumlu mudur ? İnternetten sipariş üzerine alacağım için önereceğiniz hdd mutlaka laptopla uyumlu olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaloqX -- 1 Mart 2015; 19:08:35 >

• WaloqX W kullanıcısına yanıt
    evet uyumludur, laptoplarda 2,5 inç hdd olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-25-750gb-scorpio-black-sata-30-7200rpm-16mb-cache-notebook-disk.html

Daha iyisini bulabileceğinizi zannetmiyorum HDD için :)

Dostum kesin uyar mı bu benim notebook'a ? Uyuyorsa bunu alacam...
  • WaloqX W kullanıcısına yanıt
    Uymama durumu olmaz HDD bu konuda en rahat alabileceğiniz birim.
  • cevaplarnız için tşk ederim.
  • inç ine dikkat edin hocam 2.5 inç olacağını bildiğinizi düşünerek hatırlatmak isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insyder

inç ine dikkat edin hocam 2.5 inç olacağını bildiğinizi düşünerek hatırlatmak isterim

Bunu bilmiyordum hocam söylediğiniz çok iyi oldu. Peki bu nerde yazar,nasıl öğrenebilirim ? HDD yi söküp baksam üzerinde yazar mı ?
  • Hocam bu belirtmiş olduğum boyutu bir yere bakmıyorsunuzda alım yaparken 3.5 inc almayın normal bilgisayarlar için olan hddlerden.
  • 2.mesajda arkadaş söylemiş zaten 2.5inç olması gerektiğini nasıl bilmiyordum diyorsunuz anlamıyorum.

Not:Bir de eksilenmişim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı olmuş.Sözün bittiği yer yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 2 Mart 2015; 14:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insyder

Hocam bu belirtmiş olduğum boyutu bir yere bakmıyorsunuzda alım yaparken 3.5 inc almayın normal bilgisayarlar için olan hddlerden.

Eyw sağol kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaloqX -- 2 Mart 2015; 14:08:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.