Şimdi Ara

HDD YANDI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler harddiskim yandı modeli HD321KJ yenisi almam lazım ama nerden alacağımı bilmiyorum lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaaa XD

Beyler harddiskim yandı modeli HD321KJ yenisi almam lazım ama nerden alacağımı bilmiyorum lütfen yardım

Mesela Vatan Bilgisayar'dan şöyle bir şey alabilirsin:
    http://www.vatanbilgisayar.com/35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    önerilebilecek en iyisi
  • New Hampshire kullanıcısına yanıt
    Şimdi anakartımada bakmam lazım ama nerden bakıcam bilgisayar açılmıyor .s :D Bu gösterdiğin HDD benim anakartıma uymak zorunda
  • quote:

Şimdi anakartımada bakmam lazım ama nerden bakıcam bilgisayar açılmıyor .s :D Bu gösterdiğin HDD benim anakartıma uymak zorunda

bilemedim
  • Aranizda kasamin icinin resmini atsam anakartin hangisi oldugunu soyleyebilecek varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim at ama net olsun.Bazi anakartlarda ismi yaziyor.Sata desteklimi anlariz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk mesajında HD321KJ hard disk kullandığını söylemiştin. Google'da bu modeli aradığımızda bu hard diskin SATA olduğunu görüyoruz.

SAMSUNG SpinPoint T Series HD321KJ 320GB SATA 3.5" Hard Drive

Benim tavsiye ettiğim hard disk de SATA olduğuna göre çalışır.

Yine de emin olmak için sorayım: Hard disk anakarta hangi tip kablo ile bağlanıyor?

1. Aşağıdaki resimde gördüğün gibi kırmızı kablo gibi (Renk önemli değil, başka renk de olabilir) ince ise hard diskin SATA'dır. Benim tavsiye ettiğim hard diski kullanabilirsin. %99,99 ihtimalle budur.

2. Diğer kablo gibi yassı ve geniş ise o zaman kullandığın hard disk, Paralel ATA (PATA) dır. Anakart üzerinde SATA girişi de yoksa. Bu durumda benim tavsiye ettiğim harddiski kullanamazsın, olmaz.

/>

benim harddiske sağdaki gibi bir kablo bağlanıyor tavsiyen için sağol Gösterdiğin Harddiskin resimlerine bakıncada benimkinin kablo girişiyle aynı gibi olduğunu görüyorum :D uyar o zaman :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzaaa XD -- 29 Eylül 2014; 16:22:00 >
  • Burda bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :D yarın yada diğergün gidicem vatana :D alıcam
    Anakartimin modeli N68S Biostar mis aralarinda uyum olmasi lazimmi hdd ile ?

• Kullanirsin sorun olmaz diski ilk taktiginda bicimlendirmeyi unutma eger bilmiyorsan vatanin teknik personelinden rica et bicimlendirmeyi yaparlar.

• quote:

Anakartimin modeli N68S Biostar mis aralarinda uyum olmasi lazimmi hdd ile ?

Evet, anakart uyumlu. Hard diski kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.