Şimdi Ara

HDD yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler diler ve geçte olsa yeni yılınızı kutlarım :) Gerçekten çok kaliteli bir site ve bundan ötürü yetkilileri ve paylaşımlarını esirgemeyen donanım haber ahalisini tebrik ederim. Şimdi sorunuma geçeyim.

Benim bilgisayarım AMD Phenom 9600 Quad Cpu - Ati 3650 512mb Gpu - 3gb dd2/800 ram

Bilgisayarım son zamanlara kadar (3-4 ay öncesi) iyi çalışıyordu fakat daha sonra windows(xp) açılış ekranında bazen donmaya başladı yani o mavi loading imleci donuyordu ve ilerlemiyordu. Hatta restart atmakda yetmiyordu bazen sadece fişi çıkarıp takmakla açılıyordu. Neyse bu 2 gün öncesine kadar geçerliydi. Şimdi bilgisayar windows ekranını çok kolay geçiyor ama tam açılacağı sırada veya masaüstü geldikten sonra donuyor. Dediğim gibi restart ile dahi düzelmiyor bazen. Aynı zamanda sabit disk üzerinde kesinlikle disk tarama veya disk birleştirme işlemlerini başlatamıyorum. System Mechanic ile tarattığımda Harddiskte sorun olduğunu gösterdi fakat hala tamir edemiyorum. Acaba bu sorundan nasıl kurtulabilirim?

Şimdiden teşekkürler herkese, esen kalın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.