Şimdi Ara

hdd yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam mrh arkadaşlar benim elimde bir tane arkadaşımdan kalma notbook dd desi var fakat ben bunu fat32 ile biçimliyorum fakat ntfs ile biçimlendiremiyorm bildiğiniz bir hdd onarma programı varmı.

şimdiden tşk ederim.

• fat32 olarak bicimlendir daha sonra baslat - calistir - cmd yaz entera bas asagidakini yaz:
    convert c: /fs:ntfs bu buyuk ihtimalle sorununu cozer olmazsa buraya yaz baska bi cozm yazmaya calisriz
  • sağol ama senni dedğini denedim tam bir saat açık tutum ama hiç bişi olmadı yapmadı.
  • nasil olmadi? yani hata mi verdi yoksa tepki vermiyormu? bi ekran goruntusu gonderirsen cok iyi olur
  • ntfs ye cevirmek icin bu komut benim bildiğim kadarı ile yeterli oluyor
  • arkadaşlar ben bunu denedim komut sistemini fakat saatlerce açık kaldı bu biraz zaman alır diyor ama saatlerce bekledim bişi olmadı hemde bir arkadaşın notbookuna denedim bir işletim sistemi kurdum fatla sonra komut siteminde denilenleri yaptım saat 10'da başlattığım olayı 15:00 kadar bekeldim siz düşünün gerisini
    bu kadar uzun sürmemmesi lazım diye biliyorum sizce????
  • hayir ya bu kadar uzun surmuyo tabiki dakikada biter. fakat tam olarak ne oluyor yani neler yapiyor komut istemi bi analtsan?
  • normal bi şekilde zaten convert yapıyorum bana diyorki bilgisayrınızı tekrar başlatın bende başlattım karşınıza bir şeçenek gelecek diyor fat32 bölümü ntfs cevirmek istiyormusunuz diye ve geldi bende dönüştür dedim ve saatlerce bekledim. neden yapmadı bilmiyorum.
  • baslat - calistir - chkdsk c: /f yaz entera bas sorulan sorulara evetde yeniden baslat daha sonra yukarida yazdigim komutu tekrar dene
  • ok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.