Şimdi Ara

hdd yi hariciye cevirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın bozulmasıyla laptop almaya karar verdim ve bozulan masaustu bilgisayarimdaki 160 gb hardiskim i harici harddisk olarak kullanmak istiyorum bi arkadasim da kullanirken usb baglantisiyla bilgisayara baglarken ayni zamanda elektrik baglantisini ayrica bi baglanti ile yaptigini soyledi ben elektrik baglantisii olmadan sadeceusb ile baglamak istiyorum 2.5" hdd yi hdd kutusu ile baglaniyormus bu sekilde ucuza ve kullanimi kolay sekil nasil halledebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sero_1260 S kullanıcısına yanıt
    eğer bilgisayarın masaüstü ise senin içinden söktüğün hdd nin 2.5 inç olması imkansız ve ötesi gibi bişi hepsi 3,5 inç. tir dekstopların eğer sata ise 15 20 tl ye alırsın ama ide ise uraşma 60 tl civarı çünkü kutuların fiyatı
  • ben zaten 2.5"demedim onlar oyle baglaniyormus dedim zaten elimdeki hdd 3.5" buyuk bi ihtimal sata olmasi lazim osekilde alip kullanitim kutu ile. Ayrica birsey daha soracagim ben bu hddyi bicimlendirirken bil masa ustu pc ye baglayip windaws cd si ilemi bicim lendireyim yoksa usb ile bagladiktan sonrami bicimlendireyim ayrica diskde parcalamyi usb ile baglayinca yapabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sero_1260 -- 22 Temmuz 2013; 3:44:42 >
  • bicimlendirme fark etmez disk birlestirmeyi usb yoluyla yapabilirsin

• sero_1260 S kullanıcısına yanıt
    win 8 de galiba yapabiliodun parçalamayı ama kesin olarak bilmiyom bide googla a baksan vardır muhakkak bi program ama en sağlıklısı win cd si ile parçalam formatıda win cd si ile at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.