Şimdi Ara

Hddden pişmanım,Şuanki fiyatlarla ssd daha mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    seagate expansion hddmi bir karış mesafeden fayansa düşürdüm. Kafa sıkışması denen olay oldu ve bip sesleri başladı. Garanti kullanıcı hatası der diye hiç uğraşmadım. Bir alet bu kadar nazik olmamalı

Hdd kutusu elimde duruyor .Bunun içine ssd koyacağım. Düşme derdi yok ve hem daha da hızlı olur..
    1 tb usb hdd ler ortalama 350-400 lira. 500 gb sata ssd ise 450 liraya kadar bulunuyor. biraz depolama konusunda seçici olup 50-100 lira daha ateşlersem cenneti yaşarım diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknoloji imkanlar getirirken bazı durumlarda bizi çaresiz de bırakabiliyor.

HDD ler mekanik ve manyetik depolama ürünlerdir. Teknoloji olarak , elektronik, yazılım, mekanik ve manyetik prensipler ile çalışır. Ve olası arıza durumlarında riskler SSD ye nazaran daha düşüktür.

SSD ler , elektronik ve yazılım prensipler ile çalışır.
    SSD ler HDD lere nazaran misli daha hızlı çalışmakla beraber , veri depolama için tercih edilmesi HDD lere oranla daha risklidir.

Günümüz teknolojik imkanlar ölçüsünde veri kurtarma açısından SSD lerde çözüm ve başarı oranı HDDlere nazaran düşük , maliyet HDD lere nazaran ciddiye alınır ölçüde yüksektir.

Hem HDD hem de SSD lerin teknolojileri gerçekten olağanüstü . Ancak her ikisinin de artıları ve eksikleri bulunuyor.
    Veri saklama için HDD leri daha güvenli ve daha mantıklı buluyorum. Hız için kesinlikle SSD tercih edilmeli.
    HDD ve SSD lerin bizi veri kaybı esnasında üzmemesi için verilerin birkaç farklı yerde yedeklenmesi en ideal çözüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.