Bildirim
Hddden win10 yükleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalışmaz. Eski bilgisayar ile yenisinin donanımı farklı olduğu için uymaz. Windowsu sıfırdan kurman gerekli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Windows 10 donanım değişikliğini tanıyor diye biliyorum. En azından deneyebilir, denemekten zarar gelmez. Olmazsa yeniden kurar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
açılacak fakat çoğu sürücü uyuşmayacaktır ve her türlü temiz bir format gerekecektir. -
Yeni aldığım SSD'ye başka bir bilgisayarda sıfırdan temiz kurulum W10 yükledim sıkıntısız bir şekilde,fakat ne zaman kendi bilgisayarıma taktım o zaman "Reboot or insert" disk hatası almaya başladım :) Formatı tekrar kendi bilgisayarımda attım ve şuan sorunsuz kullanıyorum.
Anlaşılan o ki temiz kurulum her zaman iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 24 Şubat 2020; 23:7:44 > -
Windows kururken ilk aşamada install.esd dosyası açılarak diske kopyalanır. Ardından yeniden başlatma isteniz. Bu aşamada kurulumu yarıda kesip diski başla makineye takarsanız kurulumu diğer makinede tamamlayabilirsiniz.
Windows kurulumunun cihaza göre özelleşirildiği aşama reboot'tan sonraki aşamadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Şubat 2020; 14:36:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- denetim masası kısayolu
- alt tuşu çalışmıyor
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bilgisayardan ses gelmiyor
- silinen dosyaları geri getirme
- udf nedir
- laptop menteşe tamiri
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X