Şimdi Ara

Hddden win10 yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Freedos laptop aldım, hddsi yok, eski bilgisayarımın hddsini kullanacağım, direkt taksam win10 yüklü bir şekilde çalışır mı yoksa yine de kurulum yapmam gerekli mi? Bir de eski bilgisayarım inteldi şimdi aldığım amd bi sorun olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çalışmaz. Eski bilgisayar ile yenisinin donanımı farklı olduğu için uymaz. Windowsu sıfırdan kurman gerekli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozmenakif kullanıcısına yanıt
    Windows 10 donanım değişikliğini tanıyor diye biliyorum. En azından deneyebilir, denemekten zarar gelmez. Olmazsa yeniden kurar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılacak fakat çoğu sürücü uyuşmayacaktır ve her türlü temiz bir format gerekecektir.
  • Yeni aldığım SSD'ye başka bir bilgisayarda sıfırdan temiz kurulum W10 yükledim sıkıntısız bir şekilde,fakat ne zaman kendi bilgisayarıma taktım o zaman "Reboot or insert" disk hatası almaya başladım :) Formatı tekrar kendi bilgisayarımda attım ve şuan sorunsuz kullanıyorum.

Anlaşılan o ki temiz kurulum her zaman iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 24 Şubat 2020; 23:7:44 >
  • Windows kururken ilk aşamada install.esd dosyası açılarak diske kopyalanır. Ardından yeniden başlatma isteniz. Bu aşamada kurulumu yarıda kesip diski başla makineye takarsanız kurulumu diğer makinede tamamlayabilirsiniz.
    Windows kurulumunun cihaza göre özelleşirildiği aşama reboot'tan sonraki aşamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Şubat 2020; 14:36:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    ”Windows Bu Diske Yüklenemez”
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.