Şimdi Ara

HDMI bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumu daha önce hdmi kablosu yardımıyla lcd televizyonuma bağlayabiliyordum. Tek sorun görüntü biraz dışarı taşıyordu, dün bunu halletmek için ayarları kurcalarken görüntü tamamen gitti laptop tv'yi görmüyor. Ne yaptıysam düzelmedi, daha önce öbür televizyonumda da bu sefer farklı laptopla aynı problemi yaşamıştım. İnterneti didik didik ettim fakat aynı derdi olan çok kişi var fakat çözebilen yok.

• Bende de Grundig GR 32-120 3HD tv ile pc bağladım . ilk önce tv de çıkan görüntüde tüm kenarlarda eksik vardı. Çözünürlüğü 1280x720 ile 1920x1080 arasında değiştirirken problem yoktu. ancak görüntü sadece tv de varken çözünürlüğü 800x600 e getirdiğim sırada tüm görüntü gitti. yani sadece tv de olan görüntü kesildi. bağlantıları çıkarınca ve tekrar yapınca da görüntü gelmiyor. düşürdüğüm çözünürlük tv yi bağlayınca kendiliğinden uygulanıyor ve tüm ekranlar kararıyor, bağlantıyı kesince de pc eski yüksek çözünürlüğüne dönüyor.
    bağlantı kurunca en azından bir ekranda görüntü alabilmem için ne yapmalıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 BAĞLANTI SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Displayport kablo sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Soundbar Bağlantı Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.