Şimdi Ara

Hdmi Çıkışından Ne Çektiğimizi Canlı Gösteren Makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bende Samsung'un Hmx-F80 kamerası var bir süre önce alınmış. Bu kamerayı mikro hdmi dönüştürücüyle ekrana bağladığımda, otomatik olarak oynatma bölümüne geçiyor. Yani sadece çekilmiş olanları gösteriyor. Çekim moduna alınmıyor. Bana Hdmi çıkışından ekrana bağladığımda, o anda makina ne görüyorsa gösteren, kaydı başlatınca da canlı olarak ekrandan göstermeye devam eden ve Full Hd çekim yapan bir Bridge makina gerekiyor. 2. el de alabilirim. 1000-2000 gibi değil de 2. eli 300-600 gibi (yenisi de olur) olan ve bahsettiğim şeyi yapabilen bir makina tavsiyesi olan var mı? Belki uygun fiyatlılardan yapan vardır ama deneyemiyorum tabi. Belki denemiş olan vardır ya da benim için dener. Sanıyorum Panasonic Fz serisi gösteriyormuş ama kayda başlayınca bağlı olan ekran kapanıyormuş. Aynasızlardan da GH2 yapabiliyormuş galiba. Bana aynasız değil de Hs-50Exr gibi Bridge makina daha iyi olur. Bu sınıftan makinası olup da deneyen veya deneyebilecek varsa ve deneyebilirse sevinirim. Şimdiden sağ olun.

• Hocam bir sonuca varabildinizmi yoksa yardımcı olayım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emseas

Hocam bir sonuca varabildinizmi yoksa yardımcı olayım...

Açıkçası pek sonuca varamadım. Normal kameralarda yapabilen vardır ama almışken fotoğraf işimi de görsün istedim. O yüzden temiz Fz-200 aldım. Canlı şekilde göstermiyor maalesef. Tabi hdmi çıkışından göstermiyor. Av çıkışını denemek lazım. Fakat makinanın lcd ekranı yana açılabilen ve dönebilen ekran olduğu için işimi hallediyorum. İlginiz için sağ olun. Yine de büyük ekranda görmek daha iyi olurdu. Çözümünüzü yine de yazarsanız sevinirim, aklımda olsun. Sonra geçiş yaparım belki.
  • Benim bahsetigim laptoplarda yapabilirsin 1394 kablosu ile laptopta hem cektigini gorebilirsin hemde kayit edebilirsin

• quote:

Benim bahsetigim laptoplarda yapabilirsin 1394 kablosu ile laptopta hem cektigini gorebilirsin hemde kayit edebilirsin

Anladım. Tamamdır. Teşekkürler. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpthesharp

quote:

Benim bahsetigim laptoplarda yapabilirsin 1394 kablosu ile laptopta hem cektigini gorebilirsin hemde kayit edebilirsin

Anladım. Tamamdır. Teşekkürler. İyi günler.

Ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

• Satista bulundurdugum olympus e-p3 av cikisindan canli goruntu verebiliyor cok kullandigim bir ozellik av kablosu da yaninda ama zaten kamera almissiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

Satista bulundurdugum olympus e-p3 av cikisindan canli goruntu verebiliyor cok kullandigim bir ozellik av kablosu da yaninda ama zaten kamera almissiniz

;) Sağ olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.