Dostlar PS3 ü, component bağlantısı ile projektöre bağlamak istiyorum. Ama kimse bu yukarıdaki kablonun varlığını kabul etmiyor. Böyle bir bağlantı olmaz diyorlar. Ama forum sitelerinde ecnebilerin pekte rahat yaptıklarını görüyorum. 2 haftadır bu bağlantı için uğraşıyorum, bu kablodan kullanan, nerden bulacağımı bilen veya alternatif çözümü olan varmı acaba?
Ben hiç PS3 görmedim ama eğer bağlantıları PS2 ile aynıysa benim tanıdığım pek çok kişi var PS'yi projeksiyona bağlayan...
PS3 ün arkasındaki tüm çıkışları ve projeksiyon cihazının arkasındaki tüm girişler nelerdir yazar mısın lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
PS3 ün arkasındaki tüm çıkışları ve projeksiyon cihazının arkasındaki tüm girişler nelerdir yazar mısın lütfen
Buyrun PS3
projektörün arkasında ise. VGA, component, s-video, composit video girişleri bulunuyor. Amaç HD kalitesinden aman aman ödün vermeden bağlamak. PS2 comp. video girişinden bağlı ve 800x600 çözünürülk veriyor standart olarak. ama biz 1080p yada yakın bir çözünürlük istiyoruz. Projektör hitachinin yeni bir modeli ve gerçekten yüksek çözünürlük ve frekanslara çıkabiliyor sorunsuz olarak. zaten hd ready ama hdmi girişi yok çok saçma bir şekilde.
ben de zaten sana sorumu sorarken bunu düşünerek sormuştum.yani alet eski birşey ise zaten 480p falandır maksimum.o zaman hdmi ın esprisi kalmaz diyecektim.Ama projeksiyon yeni birşey ise ki ben de çok hitachi kullandım,onun yanında toshiba da kullandım,ama ps3e bağlamadım hiç ve merak ettiğim bir husus da hitachi nin arkasında DVI girişi var mı idi ama söylediğine göre yokmuş. Bir bakalım dönücem tekrar.