Şimdi Ara

hdmi girişli anfi tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, toshiba hd-dvd player aldım ve şimdi hdmi girişli bir anfiye ihtiyacım var. ne yazık ki benim 7 senelik technics dx-930 anfiyle yeni nesil oynatıcı uyum sağlamadı. optik girişten bağlantı yaptım fakat hd filmlerin bazı yerlerinde bas sesli erkek oyuncu konuştuğu zaman center hoparlörde metalik bir bozulma oluyor. player ses kuşağı ne olursa olsun sesi dts olarak kodlayıp anfiye iletiyor, tahminim de bu sırada da anfide bazı frekanslarda saçmalamalar oluyor. anfiye kulaklık taktığımda da durum değişmedi, oysa player'ı direk surround kulaklık modülüne bağladığımda herhangi bir problem oluşmuyor.
    evet şimdi bana 2 hdmi girişi olan anfi gerekiyor, bütçem 1000 ytl civarında, sizlerden bir tavsiye alabilirsem çok memnun olacağım.
    yamaha V1700'ü çok beğendim ama 1200 euro'ya bulabildim en ucuz, çok pahalı.
    sony DA1200ES var 1000ytl fiyatı çok uygun ama sony'ye güvenebilir miyim bilmiyorum
    marantz 4001 buldum 850 euro. bunu zorlayabilirm belki ama tek hdmi girişi var. bana iki giriş lazım en az.

cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.

• arkadasim ben avrupadayim, turkiyemin fiyatlarini bilmiyorum. ama bir ara arastirdigim onkyo tx-sr 674'e bir bak derim. sanirim cift hdmi girisi vardi ve denon, yamaha, marantz gibi markalarin hdmi'li modellerinden daha ucuzdu. ayrica forumda bir arkadas yaklasik 1.5-2 ay once almis, izlenimlerini paylasmisti. arama yaparsan bulabilirsin. kolay gelsin..
  • 674 1400 küsürlü fiyatlarda.1200 ise 1000 ytl altında.604 olabilir belki.sony nin fiyatı daha makul gibi.

http://www.idealo.at/preisvergleich/CompareTestProducts/6362K1840.html

http://www.idealo.at/preisvergleich/CompareTestProducts/5152K1840.html

şu linklerde karşılaştırmalara bakabilirsin.

• herkese teşekkürler, onkyo'yu araştırayım ben o zaman. sinema anfisinde sony'den iyidir herhalde onkyo?
  • Onkyo 604ün fiyatı 1150 YTL peşin civarında , 674den daha uygun. Fakat 674 diğer video girişlerini HDMI çıkışa yönlendirebilirken 604 sadece HDMI girişi yönlendirebiliyor.

ONkyo 674 video, S-video, component TO HDMI

Onkyo 604 video, S-video, component TO component
    HDMI to HDMI
  • 674'ünki aslında güzel bir özellik ama şu an için fazla bana gerçi de aradaki fiyat farkı ve ileride eklenebilecek olası cihazlar (ps3 mesela blu-ray için) için değerlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikelanj -- 6 Nisan 2007; 8:59:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikelanj

674'ünki aslında güzel bir özellik ama şu an için fazla bana gerçi de aradaki fiyat farkı ve ileride eklenebilecek olası cihazlar (ps3 mesela blu-ray için) için değerlendirilebilir.

Bence de aynen öyle. DVDnin bile yaygınlaşması kaç sene sürdü. HDlerin yaygınlaşması 6-7 seneyi bulur herhalde.
  • Sıralamaya koyduğunuz STR-DA1200ES Sony, Sony'nin şimdiye kadar ürettiği A/V Receiverların, tabii kendi fiyat kategorisinde, en başarılısı. Ergonomisi de hoşunuza gidiyorsa, düşünmeden alabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.