Şimdi Ara

HDMI Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar belki aranızda bana gülenler olabilir ama bu konularda sıfır bilgiye sahibim:) samsung 27'inch monitör aldım içinden hdmı kablosu çıktı ama ben kasada eski monitörüme bağladığım sistem ile devam ettim.şimdi benim sorum bu hdmı kabloyu yeni aldığım ekrana bağlıyabiliyor muyum?bağlanabiliyorsa nasıl bağlanıyor?son olarakta görüntü kalitesi açısından fark olur mu?

• Ekran kartında hdmı çıkışı yok ise sadece kabloyu ekrana takmış olursun çünkü bağlayacak yer yok kasada görüntü kalitesi ise ekran kartına bağlı her ekran kartı 4k görüntü sağlayamıyor mesela, bunun yanında senin aldığın monitör bunu sana yansıtabilir mi? Sen ekran kartını söyle bakalım oluru varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhanruxs

Ekran kartında hdmı çıkışı yok ise sadece kabloyu ekrana takmış olursun çünkü bağlayacak yer yok kasada görüntü kalitesi ise ekran kartına bağlı her ekran kartı 4k görüntü sağlayamıyor mesela, bunun yanında senin aldığın monitör bunu sana yansıtabilir mi? Sen ekran kartını söyle bakalım oluru varmı

Atı HD7750 2GB 128BİT ekran kartım hocam

• Ekran kartında hdmı girişi vardır emin değilim tam model ayrıntılarında yazıyordudr internettende bulabilirsiniz. Hdmı kablonun bir ucunu oraya aynı şekilde monitördeki girişede diğer ucunu taktığınızda tamamdır. Görüntü kalitesi açısından bilgim yok fakat hdmı kablolar sesleride taşıyor yani bir tv ye bağlayınca ayrıyetten audio kablosuna ihtiyacınız olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: talhanruxs

Ekran kartında hdmı girişi vardır emin değilim tam model ayrıntılarında yazıyordudr internettende bulabilirsiniz. Hdmı kablonun bir ucunu oraya aynı şekilde monitördeki girişede diğer ucunu taktığınızda tamamdır. Görüntü kalitesi açısından bilgim yok fakat hdmı kablolar sesleride taşıyor yani bir tv ye bağlayınca ayrıyetten audio kablosuna ihtiyacınız olmuyor

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVI kablo ses iletirmi?
    7 yıl önce açıldı
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    Displayport kablo sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.